Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (chefi, manageri, furnizori, ziaristi, bloggeri, influenceri).
Devenita deja o traditie, intalnirea lunara a bucatarilor, ce a debutat in 2016, a ajuns deja la editia 22-a si isi propune sa reuneasca profesionistii din domeniul Horeca, creandu-le un spatiu propice pentru conectivitate, discutii, dezbateri, schimburi de experiente, dar mai ales coalizarea acestora intr-un spirit de solidaritate, colegialitate, respect si suport reciproc. (Daniel Catoi – aprilie 2018)
Referinte
Le merge bineAm revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe...
Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...