Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofetarie decat pe cea de restaurant

Chocolat a fost mai multa vreme pe Beller, aproape de Piata Floreasca, insa de vreo jumatate de an, sau chiar mai bine, s-au mutat ceva mai incolo, spre capatul dinspre Mircea Eliade al cunoscutei strazi, pe aceeasi parte, vizavi de parcul Floreasca si de Ambiance Cafe.

A fost un alt restaurant acolo inainte, nu a rezistat prea mult, si spatiul acela a ramas parasit cativa ani. E un clot din parterul unui bloc vechi, caruia i-au facut o extensie spre trotuar, cu pereti de sticla pe ambele laturi ale coltului respectiv. Din cate mi-am dat eu seama, sunt geamuri fixe, sper sa gaseasca o solutie cu asta pana la vara.

Spatiul e relativ mic, mai ales ca au pus si galantarele cu prajiturile care i-au facut cunoscuti mai mult decat restaurantul. Amenajarea e destul de simpla, nimic special de remarcat. Noroc ca zona e frumoasa si prin peretii de sticla vezi parcul si o bucata din bucurestiul vechi, frumos si instarit.

Fiindca au ocupat spatiul cu marchiza respectiva, nu mai au gradina, asa ca au injghebat o terasa punand cateva mese direct pe trotuar.

Chocolat se prezinta ca „o inovatie exclusiva”, un Boutique Restaurant – Le Createur, Chocolat Createur de Gout. Eu nu am gasit vreo inovatie in partea de restaurant, mi se pare un bistrot sau o braserie cu meniu frantuzesc si international ca multe altele. La partea de cofetarie nu m-am uitat, intr-adevar, acolo o fi diferenta asupra careia Tudor Constantinescu, stapanul Chocolaturilor, insista atat.

Mancarea a fost OK la Chocolat, dar nimic deosebit. Nu am avut amuse bouche, ceea ce la un restaurant cu pretentii e mai putin obisnuit. Sparanghelul a fost foarte bun, plantele tinere si fiert exact atat cat trebuie, insa spanacul a fost uitat pe foc. Si i-a pus si prea multa sare, dar din aceea mare, care trosnea in dinti. Risotto cu parmezan a fost foarte bun, cel mai bun din ce am mancat la Chocolat, de altfel. Pestele asa si asa.

Serviciul a fost foarte afectat la inceput, au facut putin teatru, insa si-au revenit dupa aceea si am avut o discutie normala. Preturile ceva mai mari decat ar fi cazul la o asemenea mancare, dar probabil ca o parte din bani sunt pentru privelistea cu parcul.

Chocolat de pe Beller e un mic restaurant placut, intr-o zona frumoasa, printre cele mai frumoase ale Bucurestiului vechi. Nu cred ca e de venit la Chocolat din alta parte a orasului doar pentru mancare, ci numai cand sunteti in zona si vreti sa mancati linistiti, la margine parcului. (GB – aprilie 2017)

Nuba (Beller)

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinele din Amsterdam...Au imbogatit meniul la Nuba din Beller, acum am fost surprins sa gasesc mancare in toata regula, meniu de br...

Chocolat (Atheneu)

Chocolat - Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul BucurestiuluiChocolat de la Atheneu parea sa fie mai mult o cafenea si o cofetarie, dar am descoperit ca se si mananca la ei, si...

Data actualizarii: 18/11/2019

Chocolat (Beller)  - Str. Aviator Radu Beller, nr. 35 (Parcul Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close