Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită de Chef Patricio Massimino, pentru degustarea a 6+1 șampanii Jeeper

Șampania „Omul cu Jeepul”

Fostul proprietar și-a denumit marca Champagne Jeeper, ca omagiu adus Jeep-ului Willys pe care l-a primit de la armata americană la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, ca semn de prețuire pentru faptele de vitejie din timpul celui de-al doilea război mondial, ceea ce i-a permis să-și viziteze proprietatea comod și rapid. Champagne Jeeper este situată în Faverolles et Coëmy, o comună de lângă Reims, în nord-vestul regiunii Champagne. Toți strugurii provin din propriile percele. Este distribuită în toată Franța și în străinătate. Champagne Jeeper are birouri și în Statele Unite și Japonia, iar în România este importată oficial de către firmă Le Manoir.

În iunie 2016 Champagne Jeeper a primit certificatul Viticulture Durable Biodinamique. În acest moment proprietatea folosește iarbă naturală pentru fertilizare, iar din 2021 este  fără carbon în podgorii. Procesul de producție combină cuve de ultimă generație din oțel inoxidabil cu 1.200 de butoaie de stejar, făcând Jeeper a treia cea mai mare pivniță de butoaie din regiunea Champagne. 3,5 milioane de sticle sunt învechite între 2 și 6 ani în sticla Jeeper, care are un design propriu.

Și meniul lui Chef Patricio Massimino

  • Speciales Oysters from Gillardeau / Stridii Gillardeau Speciale
  • Langoustine Carpaccio, avocado, mango and cucumber, aged balsamic vinaigrette / Carpaccio de langustine, avocado purée, tartar de mango și castraveți, oțet balsamic
  • Wild Mushroom Risotto, black truffle from Transylvania, parmesan foam / Risotto cu Ciuperci de Pădure, trufe negre din Transilvania, spumă de parmezan
  • Atlantic Seabass, variations of kohlrabi, bock choy,valerian and pistachio purée, dill oil / Lup de Mare, gulie, bok choy, piure de valeriană și fistic, ulei de mărar
  • The Coconut, Malibu and coconut foam, crunchy coconut crumble and lemongrass jelly / Coconut, Malibu și spumă de nucă de cocos, nucă de cocos mărunțită și jeleu de lămâiță

Champagne Jeeper

  • Grande Assemblage
  • Extra Brut
  • Blanc de Blancs
  • Blanc de Noirs
  • Premier Cru
  • Millesime 2008

Cina lui Patricio Massimino

Champagne Jeeper

Gazdele noastre: Cristi Preotu & Le Bistrot Francais

Data actualizarii: 03/05/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close