Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Gabriel Dina. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)
Htapodi
Octopus Carpaccio / Carpaccio de caracatiță
Kolokithakia keftedes
Greek meatballs with cucumbers, fried in olive oil / Chiftele grecești de dovlecei, prăjite în ulei de măsline
Feta tiganiti
Rolls with macedonian feta cheese, marinated in honey, vinegar and sesame
Brânză Feta înfăşurată in foietaj, marinată din miere de pin, oţet balsamic şi susan
Chardonnay Classic, Beringer 2016, Napa Valley, USA
Chipirones
Squids cooked in basque style, lettuce / Calamari gătiți în stil basc, salată verde
Grill tuna with coriander, baked potatoes in Greek style / Ton gatit la grătar cu coriandru şi cartofi gătiti în stil grecesc
Cuvée des Conti, Château Tour des Gendres 2017, Bergerac, France
Lamb leg cooked with green onion, dill and dried plumes, vegetables in the oven / Pulpă de miel gătită cu ceapă verde, mărar și prune uscate, legume la cuptor
Brie with black truffles from Transylvania / Brie cu trufe negre de Transilvania
Clos de los Siete, Michel Rolland 2014, Mendoza, Argentine
Orange pie with walnut ice cream / Plăcintă de portocale cu înghețată de nuci
Rice milk à la Corto / Orez cu lapte à la Corto
Moscato D’Asti Bianco Spino 2017, Piemonte, Italy
Food menu – 270 lei/person, VAT included
Menu with wine pairing – 410 lei/person, VAT included
Preț meniu mancare: – 270 lei/persoană, TVA inclus
Pret meniu cu pairing vinuri – 410 lei/ persoana, TVA inclus