Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Costelaria fata cu corporatistii

Coastele de la CostelariaCei care au de mai multi ani Costelaria din Rahova, in Palatul Bragadiru, au deschis la inceputul lui iunie un nou restaurant ribs & grill, chiar unde Barbu Vacarescu se taie cu Lacul Tei. Sunt la parterul unei cladiri de birouri, unde mai multe restaurante au aparut, si apoi au disparut, de-a lungul vremurilor.

Au un salon surprinzator de mare, pe toata lungimea cladirii puse de-a curmezisul fata de marele bulevard. E bine amenajat, in general, insa cu putina lumina naturala. Terasa e si ea mica si intunecoasa, lunga si foarte ingusta. Spre strada mai au o bucatica de terasa, insa vara nu te poti adaposti de soare acolo.

Costelaria Ribs & Grill din Barbu Vacarescu e un steakhouse. Un restaurant de coaste, ca sa fim mai precisi. Ca si celalalt al lor, desigur. Coastele au fost bune, bine facute, portii mari. Cartofii nu mi-au placut, si nici pasta de usturoi, care era apa chioara. Foarte deranjant a fost ca platoul pe care au venit era prea mic si incomod, nu aveai unde sa pui oasele, toata mancarea a ajuns pe masa, oricat de atent am incercat eu sa fiu.

Chelnerita mi-a placut foarte mult, naturala si placuta fara efort, atenta si cu grija sa-si faca bine treaba. A fost si un chelner prin preajma, cam acru si distant, fara chef de munca, de clienti sau de amandoua. Preturi mici, mai ales daca vezi marimea portiilor. Clienti putini.

Costelaria din Barbu Vacarescu ar putea sa fie un restaurant de business, au niste cladiri de birouri imense deasupra capului si in jur, cu mii de burti goale la pranz si seara si cu multi bani pe card. De ce nu au reusit inca sa-i ademeneasca, nu-mi dau seama. Nu sunt Costelaria cei mai originali, si nici cei mai spectaculosi in design, insa nici cea mai mare parte a corporatistilor nu sunt mai sofisticati decat un hamburger sau o pizza, cand vine vorba despre mancare. Sa vedem, asadar, daca vom reusi sa ghicim logica evolutiei viitoare a Costelariei… (GB – iulie 2019)

Salonul si terasa Costelaria

Data actualizarii: 04/11/2020

Costelaria (Barbu Vacarescu)  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 42A (Lacul Tei)

  • Marcel :

    Aveau membrana de pe oase dezlipita/extrasa?