Crama Conacului Hagianoff de pe Domeniul Manasia, candva cu o capacitate totala de depozitare de 1 milion de litri, a fost zidita din caramida produsa in fabrica proprie – Koska & Hagianoff. Astazi crama se intinde pe o suprafata de 1000 de mp si a fost reconditionata pentru a gazdui degustari de vinuri, evenimente personale sau corporate.
De fapt, putem spune ca sunt doua crame pe Domeniul Manasia. Crama cea Mica de la subsolul Conacului Hagianoff e in intregime restaurata si arata acum ca o adevarata sala de muzeu. Crama cea Mare e intr-o cladire anexa Conacului Hagianoff, care este si ea in curs de restaurare. Cele doua sunt legate printr-un tunel subteran in care sunt butoaiele „mici”, de cate 5,000 de litri fiecare. Si sunt multe, dupa cum se vede in poze. In Crama cea Mare au butoaie ceva mai „marisoare”, de cate 11,000 de litri fiecare! Toate din lemn vechi de stejar…