Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara și-a început oficial misiunea de Capitală Culturală a Europei, iar  Cramele Recaș se alătură, ca partener principal al proiectului, acestui extraordinar efort comun de a face din capitala Banatului și din  anul 2023 o experiență memorabilă pentru artiști, promotori ai culturii, turiști și pentru iubitorii artă de pe întreg mapamondul.

„Timișoara își trăiește din plin vocația culturală, iar pentru Cramele Recaș este o onoare și o alegere firească să-și investească  energia, resursele, creativitatea și încrederea în puterea culturii de a crea comunități vibrante de idei, principii și valori, în forța extraordinară a pasiunilor comune, cea care mișcă lumea și apropie oamenii,  de-a  transforma acest moment istoric, irepetabil,  într-o construcție durabilă. Susținem, prin acest parteneriat, efervescenta viață culturală a capitalei Banatului și Europei, industria creativă independentă, inițiative artistice originale și captivante, talentele locale care pun în cea mai bună lumină frumusețea Timișoarei, farmecul ei decantat din arte, arhitectură, teatru, muzică, literatură, film, dar și din arta subtilă a vinului fin”, declară Ioan Georgiu, acționar Cramele Recaș.

Prin  parteneriatul cu cel mai important proiect al anului 2023: Timișoara – Capitală Europeană a Culturii,  Cramele Recaș își consolidează postura de lider regional în susținerea culturii și a turismului românesc.  Deschiderea oficială a calendarului cultural european la Timișoara  a avut loc în 17-19 februarie 2023 și, conform datelor  oficiale, la torentul de peste 100 de evenimente artistice programate în 3 zile au participat aprox. 60.000 de oameni. Programul cultural oficial TM2023 este în continuă actualizare și poate fi consultat aici. Comunicarea oficială a partenerului Cramele Recaș în legătură cu acest proiect se va derula atât pe website, cât și pe rețelele sociale Facebook, Linkedin și Instagram ale brandului, unde veți afla mereu vești și motive de a fi parte a acestui generos proiect.

Titlul de Capitală Europeană a Culturii a fost creat în 1985 de Melina Mercouri, prima femeie-ministru al culturii în Grecia, iar primul oraș care a deținut acest titlu a fost Atena. Timișoara a cucerit acest titlu în 2016, în urma unei ample competiții.

Despre Cramele Recaș

Cramele Recaș ocupă primul loc pe piața vinurilor din România conform cifrei de afaceri,  fiind totodată si cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România. Vinificatorii Cramelor Recaș, Hartley Smithers (Australia) și Nora Iriarte (Spania), au fost incluși în anul 2020 în clasamentul celor mai buni 100 de vinificatori de la nivel mondial, de revista internațională de profil The Drinks Business. Tradiția vinificației bănățene își extrage seva din cultura locală care îmbogățește brandul Cramele Recaș, definindu-i spiritul. (Comunicat de presă – martie 2023)

Cramele Recaș x Timișoara 2023

Data actualizarii: 20/03/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close