Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...
Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...
Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...
Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...
Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...
Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...
Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...
George Butunoiu
O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......
Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...
Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
Restocracy
Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
Restocracy
Când mâncați ...
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
George Butunoiu
Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...
George Butunoiu
O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...
George Butunoiu
Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
George Butunoiu
Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...
George Butunoiu
Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
Fara comentarii
Un vin spumant canadian la vanzare pe raft, cu preturi intre 32$ si 43$. Packagingul si prezentarea sunt cu totul neobisnuite pentru un astfel de produs. Credeti ca s-au diferentiat intentionat in acest fel, ca a fost o decizie de marketing bine gandita inainte, studiata si asumata, sau ca a fost solutia unor amatori? Care credeti ca ar fi reactia cumparatorilor canadieni? Daca ati vedea acest vin spumant pe raft in magazin, l-ati cumpara?
Si cateva intrebari mai jos de poza, la care va rugam sa raspundeti…
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Multumim lui Mike Benke pentru poza!
Data actualizarii: 15/05/2020