Am venit la ei și în anul al doilea al pandemiei. Am mâncat bine, mai puțin un antricot de vită poloneză, care avea și carnea proastă, în general, și nici nu era bine făcut. Rar de tot mi se întâmplă să nu pot mânca vita dintr-un steakhouse bun și să o las în farfurie. Am mâncat pâine cu sos, ca să nu plec cu stomacul gol. Am luat asta ca pe un accident, totuși, fiindcă Dabeef sunt un restaurant bun și serios. Totuși, ca precauție, poate ar fi bine să evitați vita poloneză la ei. Chelnerul flegmatic, arogant, dar l-am ignorat, că sunt și ei stresați în perioada asta. Dar data viitoare îl texez, dacă nu-și schimbă atitudinea. (GB – aprilie 2021)
Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din Agora Floreasca (Paul, Raionul Floreasca si Sara) s-au inchis in timpul pandemiei, si se pare ca unii dintre ei definitiv. Si inca inchis e si Maison des Chefs, fiindca nu au terasa. Asa ca toti clientii nerabdatori sa stea la terasa s-au impartit intre cele doua ramase coltul cu Calea Floreasca, E3 by Entourage si acesta. Terasa plina la pranz. Mancarea la fel ca inainte, adica destul de buna, si cu vita de cea mai buna calitate. Acelasi meniu international, cu cateva feluri de mancare din Europa, America si Asia, dupa modelul american. (GB – iunie 2020)
Dabeef, prima optiune de steakhouse din Floreasca
Grecii care au Osho din Primaverii au deschis primul restaurant din Agora Floreasca. Yasou, restaurant grecesc. Nu a mers asa cum se asteptau. L-au inchis, au tras invatamintele din esec, si de cateva saptamani au deschis acolo un altul, Dabeef.
Au schimbat decorurile si mobilierul, si bine au facut, pentru ca primul restaurant arata ca o cantina. Chiar daca una de lux. Avusesera un mobilier de cea mai buna calitate, mai scump decat cele de la restaurante cu ambianta care iti ia ochii, dar la care descoperi butaforia cand te uiti mai de aproape. Acum Dabeef arata foarte bine pentru ceea ce isi propune sa fie.
Si este un restaurant contemporan, citadin, occidental. O parte insemnata a meniului e cu vita de cea mai buna calitate. Insa au si o sectiune multicuisine, cu feluri mai reprezentative din cateva mari bucatarii ale lumii. Am luat o vita, desigur. Excelenta. Crevetii buni, duck bao bun si el, insa cu prea putina carne.
Aveau o armata de chelneri la Dabeef. Barbati toti. Cel care s-a ocupat de noi a fost super OK. Preturile marisoare, insa rezonabile in context. Clienti erau, si am vazut si in alte zile, cand am mai trecut prin fata.
Nu am facut calcule foarte precise, insa cred ca aici poti manca aceeasi vita de cea mai buna calitate de la Osho, insa la un pret ceva mai mic decat acolo. Iar daca-l masuram cu marele sau vecin Vacamuuu, Dabeef mi se pare clar o optiune mai avantajoasa pentru sortimentele de vita comparabile. (GB – octombrie 2019)
Bucătăria urbană Dabeef
Salonul si terasa Dabeef Meat and Eat din Agora Floreasca
Pret mediu pe meniu: 226 lei (39 lei antreurile, 102 lei felurile principale)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.