Danielli Pizzeria e un mic bistrou de pizza mai mult pentru luat acasă ori pentru delivery, fiindcă nu are un salon propriu-zis în interior, dar poți mânca în picioare la o tejghea, dacă ești pe fugă și plouă afară. Pe trotuar au pus vreo două mese, poți sta mai în tihnă acolo, dacă găsești loc. Sunt în Piața Dorobanților pe partea cu Calea Dorobanților și cu Raionul de Pește, și pe partea opusă cu concurenții lor, Farinella, au deschis chiar în mijlocul verii 2021, când încă era pandemie în oraș. Pizza e destul de bună. Prețurile cam mari, însă așa sunt toate acolo, nicio surpriză… (George Butunoiu – iulie 2021)
Piata Dorobantilor din Bucuresti a fost o piata ca oricare alta, chiar daca cea mai scumpa din oras. Intre timp, insa, acum in 2019, cand scriu, a devenit un food-court, cu cele trei restaurante bune si cu celelalte cateva standuri la care se vinde tot mancare, de altfel. Semipreparata sau chiar gata de luat acasa si de pus direct in farfurie, cateva dulciuri. Primul restaurant deschis aici a fost Raionul de Peste. Apoi Macaroni, unde acum este Noodle Bar by Tuk Tuk. Steak Up si-a incercat norocul tot pe partea cu strada Beller a Pietei Dorobantilor, insa a pierdut multi bani si s-a inchis. Acum e SushiRoom in locul lui. Cele trei restaurante deschise in Piata Dorobantilor acum sunt un fel de street-food augmentat, insa cu preturi de restaurante mari.
Restaurantele si terasele lor din Piata Dorobantilor
Ce a mai ramas din Piata Dorobantilor
Data actualizarii: 06/12/2022
Danielli Pizzeria - Calea Dorobantilor, nr. 182 (Piata Dorobanti)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.