Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Atelier – Descopera Peru: Afla cum poti prepara savurosul „pisco sour”

7  februarie 2018, de la 19:00 la 21:00

Institutul Cervantes, organizeaza miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, un atelier in care vom descoperi, cu ajutorul specialistului Julio López, un savuros cocktail care are la baza o bautura specific peruviana: pisco-ul.

Pe durata celor doua ore ale atelierului, cei interesati vor afla despre diversele varietati de pisco si vor putea incerca sa pregateasca ei insisi un cocktail.

In acelasi timp, vor putea degusta atat pisco sour, cat si trei varietati de gustari peruviene.

Atelierul se va desfasura in limba spaniola, cu traducere consecutiva in limba romana.

Date si orar: miercuri, 7 februarie 2018, (19.00 – 21.00 h)

Loc: Instituto Cervantes Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 38

Pret: 40 lei

Numarmaxim de cursanti: 40

Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021.210.27.37.

Inscrierea si plata pentru participarea la atelier se va formaliza la Secretariatul de Cursuri al Institutului Cervantes sau prin transfer bancar, in baza datelor din formularul de pre-inscriere care va fi pus la dispozitie dupa rezervarea prealabila a locului prin email.

Data-limita de inscrieri: 6 februarie, ora 18:00

Eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Peru in Romania. (Comunicat de presa – februarie 2018)


Descubre Perú: taller de pisco sour

7 de febrero de 2018, 19.00 – 21.00 h

Anímate a descubrir el pisco sour de la mano del especialista peruano Julio López.

Organizador: Instituto Cervantes de Bucarest

A través de este taller, los participantes tendrán la oportunidad de preparar y probar el más popular de los cócteles peruanos: el pisco sour.

Fechas y horario: miércoles, 7 de febrero de 2018 (de 19.00 a 21.00 horas)

Lugar: Instituto Cervantes de Bucarest, Bd. Regina Elisabeta 38

Precio: 40 lei

Número de asistentes: Máximo 40 personas

Reservas de plazas: cultbuc@cervantes.es o tel. 021 210 27 37,

Inscripción y pago: Secretaría de Cursos del Instituto Cervantes

Fechas límite de inscripción: 6 de febrero de 2018, a las 18:00 horas

Con el agradecimiento al apoyo brindado por la Embajada del Perú en Rumania.

Afis - atelier de cocktail peruvian

Data actualizarii: 03/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close