Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Un interviu cu Dragos Panait, directorul general al firmei de consultanta in domeniul HoReCa Next Root Management Systems

Dragos Panait, Next Root Management SystemsCine este Next Root Management Systems si cum a aparut pe piata?

Next Root Management System, NRMS, este o companie de consultanta in domeniul Ospitalitatii, care aduce stabilitate si eficienta in derularea unei afaceri in domeniul HoReCa prin imbunatatirea sistemului de operare si prin salvarea eficienta de costuri.

NRMS are la baza toata experienta acumulata in ultimii 10 ani de zile in domeniul HoReCa, adunand foarte multe invataturi extrase din propriile reusite, dar si din greseli. Ideea acestui business a venit din remarcile primite de la diverse persoane care aveau nevoie de informatii despre cum sa isi deschida un business in domeniu, despre numeroase probleme si obstacole pe care le intampina de zi cu zi in businessul pe care deja il au in HoReCa. Mergand mai departe cu analiza, s-a dovedit ca, intr-adevar, exista o nevoie reala de consultanta in acest domeniu, care este unul mai complex decat se crede adesea.

Care este principiul de la care pleaca intotdeauna NRMS cand abordeaza un proiect de consultanta?

Noi la NRMS consideram ca o afacere in domeniul ospitalitatii poate fi de succes atunci cand livreaza produse si servicii constante pentru un pret corect in schimb. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil pe o perioada indelungata, este necesar ca afacerea sa aiba la baza o abordare disciplinata si sa opereze conform unor procese standardizate, astfel incat activitatea de zi cu zi sa nu fie dependenta de angajatul X sau Y.

De ce ar avea nevoie aceste businessuri de un consultant?

Domeniul HoReCa este un labirint de decizii, un segment in continua miscare, cu perioade de  glorie, dar si cu multe probleme si obstacole pana acolo sus.

Nu poti sti lucrurile pe care nu le cunosti. De multe ori, proprietarul/investitorul semnaleaza o problema care se dovedeste a fi, de fapt, simptomul unei alte probleme. Trebuie sa cunosti radacina pe care trebuie sa o modifici atunci cand ceva nu functioneaza cum trebuie.

De multe ori, investitorul/proprietarul este subiectiv cu aspectele afacerii sale, pe cand un ochi specializat din exterior vede lucrurile si solutiile complet diferit. Este important ca acesta sa stea deoparte de partea operationala de zi cu zi si sa poata urmari si controla activitatea in baza unor proceduri clare. Cand esti zilnic implicat in activitatile locatiei, nu pierzi doar controlul usor- usor, dar si viziunea dezvoltarii.

Astfel ca un set de recomandari si proceduri standardizate provenite de la un consultant iti pot transmite cea mai buna varianta operationala posibila afacerii tale.

Cine sunt clientii lui NRMS?

Contributia noastra vine in ajutorul companiilor care necesita un control mai bun al afacerii lor si o maximizare a profitabilitatii precum si a celor care sunt la inceput de drum si doresc sa deschida o afacere HoReCa de la zero (fie ea restaurant de sine statator, rulota de mancare, hotel, cafenea etc).

Serviciile noastre acopera o zona complexa de necesitati operationale in domeniul HoReCa. De la identificarea locatiei pe criterii bine structurate, la necesarul de autorizatii si avize, la propuneri de concept, la dezvoltarea culturii organizationale, angajari, traininguri, dezvoltare de meniu si retete, proceduri de standardizare a acestor lucruri, proceduri de control, fluxuri, tehnologizarea locatiei, intocmiri de bugete si pana la importul de trailere pentru cei ale caror proiect constau in ramura de Street Food.

 

Data actualizarii: 15/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close