Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar extraordinar, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, distins cu trei stele Michelin.
- Evenimentul va fi găzduit de chef-ul Alexandru Dumitru și echipa Restaurantului La Hambar, avându-l pe chef Quique Dacosta, invitat special.
- Împreună, Quique Dacosta și Alexandru Dumitru vor crea o experiență culinară de neuitat, pregătind alternativ un meniu unic care să celebreze fuziunea terroir-ului românesc și spaniol.
- Quique Dacosta a primit Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase 2022 din partea Regelui și Reginei Spaniei. Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară.
Singureni Manor Equestrian Retreat, desemnat „Cel mai bun resort din România” la Top Hotel Conference & Awards 2022, va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazda evenimentul va fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.
Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin – trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, Restaurantul Quique Dacosta a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă „The Restaurant”.
Astăzi Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară. În creațiile sale încorporează cultura și gusturile spaniole, adăugând excelența, inovația și tradiția.
Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.
În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar. ”Acest eveniment este o șansă unică pentru mine de a învăța lucruri noi despre alte culturi, pe care le admir. În același timp, este o oportunitate de a duce mai departe amprenta noastră culinară, modul în care înțelegem bucătăria și modul de a găti, dincolo de granițele restaurantului nostru din Dénia, Spania. Mulțumesc Restaurantului La Hambar pentru invitația adresată mie și echipei mele.” a declarat Quique Dacosta.
Alexandru Dumitru și-a exprimat entuziasmul legat de vizita lui Quique Dacosta în România: „Sunt extrem de încântat să-i urez bun venit lui Quique Dacosta la Restaurantul La Hambar. El va aduce La Hambar un set bogat de cunoștințe și tehnici culinare!”.
Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii. Experiența culinară costă 1800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.
Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online: https://lahambar.superbexperience.com/
Acest eveniment este posibil cu sprijinul partenerilor noștri:
Banca Transilvania, La Casa Del Flow, Jaguar Land Rover, TSG și Vodafone. (Comunicat de presă – martie 2023)