S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria “fructe de mare” din “Topul Mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti.
Competitia a fost stransa, ca de obicei, si, la fel ca si la peste, membrii juriilor s-au impartit in doua „tabere” relativ egale. Selectia a fost dificila pentru ca evaluatorii au avut de comparat lucruri greu de pus in balanta, cum ar fi unele feluri care se bazau exclusiv pe calitatea produselor de baza (produse crude, sau cu foarte putine interventii asupra lor, insa de foarte mare calitate) cu mancaruri sofisticate, gatite cu tehnicile si cu talentul din Haute Cuisine, in care retetele si modul de preparare eclipsau adesea produsul in sine. Pozele din galeria de mai jos spun destul de multe despre nivelul competitiei.
Restaurantele care au intrat in finala competitiei la categoria „fructe de mare” sunt (in ordine alfabetica):
Probabil ca la competitia de anul viitor vom face subcategorii separate pentru produse si retete la peste si fructe de mare.
Multumim restaurantelor inscrise in competitie! Va asiguram ca si in restaurantele care nu au ajuns in finala gasiti mancaruri exceptionale.
Si multumim si evaluatorilor, desigur, pe care ii veti vedea in mai multe poze cu carnetelele si cu pixurile in mana, alaturi de farfuriile de mancare!
Multumim in mod special Expressoft, sponsorul Restocracy penru aceasta categorie, sponsorilor care au adus vinurile, multumim tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…
Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Seafood
Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Seafood
Sponsorii Restocracy pentru vinuri