S-a incheiat preselectia si la categoria „paste si risotto” din „Topul mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti.
Competitia a fost stransa, juriul diversificat si reprezentativ, cu italieni, dar si cu multi neitalieni, insa buni cunoscatori ai bucatariei itaiene. Ca si la categoriile de peste si fructe de mare, alegerea intre retete si ingrediente sofisticate, pe de o parte, si calitatea produselor de baza, preparate simplu, pe de alta parte, a fost dificila.
Restaurantele care au ajuns in finala competitiei pentru cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt (in ordine alfabetica):
- AV8 (risotto)
- Borgo Margherita (paste)
- Isoletta (la ambele sub-categorii, paste si risotto)
- Roberto’s (la ambele sub-categorii, paste si risotto)
Sigur, surpriza a venit de la Borgo Margherita, un mic restaurant de paste si pizza din Dudesti, departe de centru, pe care foarte putini nedudesteni il cunosc – cel putin pana acum… 🙂 Cu aceasta ocazie, au ajuns si ei in Lista Restocracy, cu cele mai bune 200 de restaurante din Bucuresti.
Multumim sponsorului nostru pentru sectiunea de paste si risotto din competitia noastra, Barilla, furnizorilor de vin, tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…
Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Pasta and Risotto
Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Pasta and Risotto
Sponsorii Restocracy pentru vinuri
Referinte
Italienii mananca pizza si paste la Borgo Margherita in Calea VitanM-a trimis un italian la Borgo Margherita, departe, pe Calea Vitan, dar nu in partea ei mai apropiata de centru, ci dincolo de Mi...
Comentarii (2)
Pozele sunt de fapt de la restaurantul sicilian Belli Siciliani de pe Matasari
Da, au fost si ei printre concurenti… GB