Am revenit la Frank Bistro, mancarea la fel de buna. Am luat o tocana cu fructe de mare, mamaliga cu ciuperci si parmezan, foarte bune, si niste paste care ar fi fost si mai bune daca erau mai putin iuti. Restul la fel, inclusiv comentariul despre preturile mari, mai putin chelnerita adorabila, pe care nu am mai vazut-o. (GB – aprilie 2019)
Frank Dessert Bar s-au repozitionat si au redeschis acum cateva zile ca bistrou, dupa ce inainte fusesera preponderent un magazin de deserturi cu cate ceva de-ale gurii, cat sa-ti astamperi foamea. Acum se si numesc, pe lung, Frank – Bistro. Dessert Bar, ca sa fie mai clar.
Sunt la subsolul (poti sa-l consideri si demisol, la o adica) unei cladiri de birouri din Piata 1 Mai, chiar vizavi de Trattori Il Calcio de pe Clucerului. Au un salon foarte mic, cu vreo doua sau trei mese, in care nu prea-ti vine sa stai, daca nu-ti plac subsolurile. Ei au facut tot ce au putut ca sa-l faca sa arate bine, totusi… Surprinzator, bucataria e mult mai mare decat sala, am zarit-o printr-o usa deschisa. Vara au noroc ca pot face o mica terasa in fata, care arata binisor – vedeti in poze. Oricum, e greu de imaginat ce altceva mai bun ai putea face in spatiul acela ingust.
Frank Dessert Bar are mancare de bistrou in toata regula.
Dar si mai mult decat atat, e un meniu destul de creativ, pare sa fie facut de cineva care stie bine cum merg lucrurile intr-o bucatarie moderna. Am luat o supa rece de legume (ardei, morcovi, cred, si nu imi mai aduc aminte ce), chiar buna, un fel de bulz cu ciuperci deasupra, bun, de asemenea, si creveti fondue, intr-o branza pe care ei au descris-o ca foarte speciala, buni, intr-adevar, desi nu am apucat sa manac prea mult din ei pt ca ma grabeam, si, pe de alt aparte, nici nu m-am lamurit daca balta din tigaita era de la branza topita sau era ulei suplimentar, probabil inutil.
Serviciul a fost interesant la Frank Dessert Bar, cu o chelnerita adorabila – cea din poza. Preturile marisoare, de bistrou „de suprafata”, insa la mancare se pot masura cu oricare alt bistrou mare, asa ca raman in limita rezonabilului. Nu au vinuri romanesti. Am renuntat si am facut si o economie, pe deasupra.
Frank Dessert Bar e un bistrou cu mancare buna, in ciuda aspectului neprimitor, sper sa le mearga bine, desi pare un pariu cam riscant. Trebuie sa stii dinainte de ei, pentru ca altfel cu greu ti-ai imagina ca se mananca atat de bine in ceva cu forma de cavou, si nu prea-ti vine sa cobori doar ca sa incerci… (GB – iunie 2018)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.