Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna 

Bucatarie urbana creativaAm revenit la Frank Bistro, mancarea la fel de buna. Am luat o tocana cu fructe de mare, mamaliga cu ciuperci si parmezan, foarte bune, si niste paste care ar fi fost si mai bune daca erau mai putin iuti. Restul la fel, inclusiv comentariul despre preturile mari, mai putin chelnerita adorabila, pe care nu am mai vazut-o. (GB – aprilie 2019)

Frank Dessert Bar s-au repozitionat si au redeschis acum cateva zile ca bistrou, dupa ce inainte fusesera preponderent un magazin de deserturi cu cate ceva de-ale gurii, cat sa-ti astamperi foamea. Acum se si numesc, pe lung, Frank – Bistro. Dessert Bar, ca sa fie mai clar.

Sunt la subsolul (poti sa-l consideri si demisol, la o adica) unei cladiri de birouri din Piata 1 Mai, chiar vizavi de Trattori Il Calcio de pe Clucerului. Au un salon foarte mic, cu vreo doua sau trei mese, in care nu prea-ti vine sa stai, daca nu-ti plac subsolurile. Ei au facut tot ce au putut ca sa-l faca sa arate bine, totusi… Surprinzator, bucataria e mult mai mare decat sala, am zarit-o printr-o usa deschisa. Vara au noroc ca pot face o mica terasa in fata, care arata binisor – vedeti in poze. Oricum, e greu de imaginat ce altceva mai bun ai putea face in spatiul acela ingust.

Frank Dessert Bar are mancare de bistrou in toata regula.

Dar si mai mult decat atat, e un meniu destul de creativ, pare sa fie facut de cineva care stie bine cum merg lucrurile intr-o bucatarie moderna. Am luat o supa rece de legume (ardei, morcovi, cred, si nu imi mai aduc aminte ce), chiar buna, un fel de bulz cu ciuperci deasupra, bun, de asemenea, si creveti fondue, intr-o branza pe care ei au descris-o ca foarte speciala, buni, intr-adevar, desi nu am apucat sa manac prea mult din ei pt ca ma grabeam, si, pe de alt aparte, nici nu m-am lamurit daca balta din tigaita era de la branza topita sau era ulei suplimentar, probabil inutil.

Serviciul a fost interesant la Frank Dessert Bar, cu o chelnerita adorabila – cea din poza. Preturile marisoare, de bistrou „de suprafata”, insa la mancare se pot masura cu oricare alt bistrou mare, asa ca raman in limita rezonabilului. Nu au vinuri romanesti. Am renuntat si am facut si o economie, pe deasupra.

Frank Dessert Bar e un bistrou cu mancare buna, in ciuda aspectului neprimitor, sper sa le mearga bine, desi pare un pariu cam riscant. Trebuie sa stii dinainte de ei, pentru ca altfel cu greu ti-ai imagina ca se mananca atat de bine in ceva cu forma de cavou, si nu prea-ti vine sa cobori doar ca sa incerci… (GB – iunie 2018)

Frank Bistro & Dessert Bar, bucatarie urbana la Piata 1 Mai

Data actualizarii: 27/09/2020

Frank Bistro & Dessert Bar  - Str. Postelnicului, nr. 112 (Piata 1 Mai)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close