Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2019

Ca în fiecare an, în ultima săptămână din ianuarie sunt înmânate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucureşti în anul care tocmai s-a încheiat. Anul acesta va fi o dublă gală de premiere, pentru că vor fi date şi premiile pentru competiţia Topul Restocracy al Mâncărurilor 2019.

Gala Premiilor Restocracy va avea loc duminică 26 ianuarie începând cu ora 12 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, fiind aşteptaţi 200 de invitaţi. Vor fi aprox. 100 de reprezentanţi ai celor mai bune restaurante din Bucureşti, cei care vor lua premiile, şi câţiva alţii. Vor participa membrii juriilor de la Topul Mâncărurilor (ambasadori, manageri de mari corporaţii, ziarişti etc.), sponsorii şi invitaţii lor etc. De asemenea, în premieră anul acesta vor fi şi câteva locuri pentru cei care vor să participe ca plătitori.

La ora 13 va începe gala de premiere, simultan cu servirea unui prânz pregătit de Nicolae Lică, head-chef al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu invitaţii aşezaţi la mese. Evenimentul se va încheia la ora 16.

Vor fi premiate restaurantele din Bucureşti după sistemul de clasificare şi evaluare Restocracy:

Cel mai bun restaurant din Bucureşti în 2019

După bucătărie:

  • Cea mai bună bucătărie românească, cu 4 categorii distincte:
    • Noua Bucătărie Românească Fină
    • Bucătărie românească boierească
    • Bucătărie românească tradiţională
    • Bucătărie românească urbană
  • Cea mai bună bucătărie internaţională
  • Cea mai bună bucătărie fusion
  • Cea mai bună bucătărie mediteraneană, cu 2 categorii distincte
    • Bucătărie nord-vest mediteraneană (europeană)
    • Bucătărie sud-est mediteraneană (nord-africană şi apropiat orientală)
  • Cea mai bună bucătărie japoneză
  • Cea mai bună bucătărie italiană (fină)
  • Cea mai bună bucătărie libaneză
  • Cea mai bună bucătărie chinezească
  • Cea mai bună bucătărie grecească
  • Cea mai bună bucătărie spaniolă
  • Cea mai bună bucătărie urbană

Şi după specificul dominant:

  • Cel mai bun restaurant de peşte din Bucureşti în 2019
  • Cel mai bun oyster & caviar bar din Bucureşti în 2019
  • Cel mai bun sushi bar din Bucureşti în 2019
  • Cel mai bun steakhouse din Bucureşti în 2019

Vor fi nominalizaţi cei mai buni şi mai talentaţi bucătari (chefs) romani din Bucureşti – cei care lucrează în restaurante, şi va fi premiat cel mai bun.

De asemenea, ca în fiecare an, vor fi acordate câteva menţiuni speciale. Anul acesta pentru:

  • Cel mai bun restaurant nou deschis în Bucureşti în 2019
  • Cel mai bun prieten al copiilor (restaurant child friendly) din Bucureşti în 2019
  • Cel mai original spectacol de restaurant din Bucureşti în 2019

Categoriile şi subcategoriile (premiile) la Topul Mâncărurilor sunt:

  • Peste, cu subcategoriile peşte crud şi marinat, respectiv peste gătit la cald
  • Fructe de mare, cu subcategoriile fructe de mare crude şi marinate, respectiv gătite la cald
  • Sushi, cu subcategoriile suhi, sashimi, ramen şi udon
  • Steak, cu subcategoriile vită nejaponeză, respectiv japoneză
  • Foie gras
  • Paste, cu subcategoriile paste şi risotto
  • Humus, cu subcategoriile humus şi kibby

Pentru cei care doresc să participe la Gala Restocracy ca plătitori, taxa este de 300 de lei. Înscrierile se fac trimiţând un e-mail pe adresa redacţiei: gb@restocracy.ro.

Sponsorii acestei ediţii Gala Premiilor Restocracy sunt: Altex (sponsor principal), Veranda Mall, Sodexo Pass, Barilla, Le Manoir, Nespresso, Expressoft, Maspex, Tuborg.

Restocracy (www.restocracy.ro) este un sistem de evaluare a restaurantelor de către George Butunoiu şi alţi evaluatori independenţi, de prezentare şi de autoprezentare a restaurantelor, lansat în martie 2017. Lista Restocracy include 200 cele mai bune restaurante din Bucureşti.

Informaţii suplimentare: Daniel Catoi, 0729.997.268, redactia@restocracy.ro

 

Gala Premiilor Restocracy

 

Data actualizarii: 22/01/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close