Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Afiseaza

Godai peste o saptamana

Oamenii lui Godai, restaurantul fusion din PiperaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in special ca sa gust si din alte sortimente de sushi, fiindca cele de prima data nu au avut niciun gust. A fost mult mai bun de data aceasta, facut acum chiar cum trebuie, cu produse si ingrediente de buna calitate. Bao buns, in schimb, au fost mai putin bune decat data trecuta, cu chiflele aproape crude, lipicioase, ramanea aluatul pe degete. Tempura de fructe de mare foarte bune, si la fel niste paste (dumplings) cu bucatele de carne grasa de porc Mangalita. Desertul zilei interesant, aratos pe farfurie si destul de bun la gust.

Am fost si inauntru, arata bine, e exact dupa moda vremurilor, sunt sigur ca va avea mare succes la clientela tanara si emancipata. I-am vazut si pe cei din bucatarie, condusi de un bucatar american ca un personaj de revista, le-am facut si poze, si am pozat si personalul de sala – toti tineri si veseli, mi-a placut de ei. (GB – noiembrie 2020)

Godai, puterea marketingului

Fabrica de Glocoza si Barbu VacarescuGodai e un restaurant mare, deschis in Bucuresti chiar in valtoarea pandemiei, la inceputul toamnei. Sunt la parterul unei imense cladiri noi de birouri din Pipera, Equilibrium Building 1, unde Barbu Vacarescu se taie cu Fabrica de Glucoza, si vizavi de alte doua restaurante cunoscute ale zonei: La Vitrine, in complexul Caro, si Seva Lounge.

Nu am vazut salonul, pentru ca era carantina, insa prin geam am zarit ceva ce pare facut cu multa cheltuiala si dupa gusturile zilei – mai ales ale corporatistilor tineri si cu lefuri mari, unde sunt ei. Terasa e intinsa, pe un fel de esplanada, toata cladirea fiind pe un delusor de pe care vezi o bucatica de Bucuresti in jur. Mobilier modern, scaune comode, insa mesele foarte mici, cu greu te descurci cu mai multe farfurii deodata. Incalzitoare cu gaz la fiecare masa.

Godai au o bucatarie la moda si ea acum: asiatica, extrem orientala, mai precis spus. Putin fusion, preponderent thailandeza si japoneza, gratare, salate. E o bucatarie de condimente, in primul rand, care se simt pregnant in toate felurile. Iar cei care mananca mai putin iute trebuie sa fie atenti, pentru ca optiunile li se reduc simtitor.

Noi am luat o portie de chifle chinezesti la aburi bao buns cu piept de rata si o salata de varza asiatica, foarte buna, o supa miso care nu a avut mare trecere, o supa ramen buna, foarte frumos prezentata, cu legumele pe jumatate fierte, ca sa ramana crocante. Legumele semicrude nu sunt cel mai pe gustul meu, insa sunt la moda cam peste tot acum in Occident, in primul rand ca sa-ti intareasca senzatia, inclusiv tactil si auditiv (le auzi cum trosnesc in dinti), de ceva cat mai apropiat de starea lui naturala.

Orezul prajit cu kimchi si calamari, ou si coriandru a fost bun, dar nimic deosebit, insa sushi a fost surprinzator de insipid, unul dintre cele mai fara de gust pe care le-am mancat in Bucuresti in ultima vreme: Tiger roll, cu avocado, creveti Black Tiger tempura, castravete si icre tobiko (ei le spun tabiko). Nu au adus sos la ele, probabil ca sa nu distraga atentia de la gustul rolelor, dar cred ca nu a fost o idee prea buna din partea lor, ar fi trebuit sa faca exact pe dos.

Godai are preturi destul de mari. O masa in doi, cu o sticla de vin bun, poate sari mult de 400 de lei. Serviciul foarte bun, cu niste chelneri tineri placuti, cu replica, destul de naturali, cu aer de copii civilizati. Nu am asteptat mult mancarea.

Terasa plina, unele familii intregi, cu copii. Fiind o zi de weekend, nu erau corporatisti din birourile de deasupra, cu siguranta, ci oameni veniti cu masina sau cu taxiul special pentru a manca acolo. De ce oare, ar fi interesant de aflat, desigur.

Godai e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului, cu ambianta si cu un concept unitar, bine construit, si cu mancare buna. Sunt sigur ca oamenii fac atat drum pana in Pipera si pentru altceva decat mancarea, mai ales ca e scumpa la ei. Probabil e ceva legat de un marketing bine facut. (GB – noiembrie 2020)

Bucataria fusion asiatica Godai
Salonul

Oamenii lui Godai, restaurantul fusion din Pipera

Terasa Godai
Data actualizarii: 03/04/2025

Godai  - Str. Fabrica de Glucoza, nr. 7 (Equilibrium Building)

  • Rudolf Weichel :

    Godai s-a inchis in urma cu cel putin 1 an , se pare ca asiaticul fusion nu a fost pe gustul miilor de corporatisti infometati

  • Madalina :

    Did not have a chance to visit the location yet, but I’ve decided to order on Glovo since I saw it appeared available for delivery in my area. My overall impressions are:
    1. The order took 1h and 45 minutes to arrive and I had to make a few calls to check the status of the order. The maximum delivery time stated was 70 minutes and it took more than half an hour extra, taking into consideration that we ordered on a sunday night, on a decent weather, that is way too much to wait for a delivery.
    2. The place is a bit pricey. I understand asian cuisine and seafood may usually run more expensive, but 160 Ron for 2 people on takeout chicken curry and a basic dessert is a bit stretched, given the fact that we waited for so long and paid for delivery.
    3. For the food, we ordered:
    A. A budha bowl- i do not recommend it, it has almost no taste and no sauce. Just some fancy greens which are dry af. Really bad, wouldn’t pay for it. I would give 0 stars.
    B. The thai red coconut curry- good but not amazing, way too spicy without stated, too less chicken, too much sauce. I give it 3 stars
    C. Matcha panna cotta & chocolate cheesecake- super tasty, very small quantity for the panna cotta. I give the dessert 4 stars.
    Would i eat here again? Maybe i would give it another shot just to check the location as well, but it was an overall unpleasant experience and would never order on glovo again.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close