Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facutM-am dus ...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica.Be...

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutuluiCine ...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucuresteneDeschis Gastrobar...

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

Boema la scara industrialaFabrica, sau Fabrica Club, ca sa folosim...

Am scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase Am...

Golden Blitz, etalonul luxului provincialE mai usor sa iei un 9 di...

Green Hours, boema potrivita in locatia potrivitaGreen Hours e un ...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

Cotroceniul ar merita mai multStiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul?S-a redeschis la inc...

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul TabereiMi-am propus să ...

Le Jardin des Artistes este un local situat pe Splaiul Independentei, ...

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

Londohome este un pub englezesc in care se desfasoara dese evenimente ...

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & BistroAm revenit...

O fi un loc cu adevarat boem, sau doar unul pentru dat muzica la maxim...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

Afiseaza

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Ground Zero

Hangar Ground Zero in Pipera bistrou bar berarie si clubGround Zero e unul dintre cele mai indraznete proiecte din zona neo-boema bucuresteana, si unul dintre cele mai reusite, fara indoiala. Niste baieti destepti si vizionari au facut lucrurile astfel: au luat o hala in ruina a unei fabrici parasite din Pipera, chiar in zona care geme de corporatism si de corporatisti. Au amenajat-o in stilul hipster industrial, dupa toate regulile artei. Au pus o mica berarie artizanala intr-un capat. Au facut o scena pentru muzica si muzicanti in celalalt capat, au adus si instalatii de sonorizare. Au incropit o bucatarie si au adus un bucatar cu cap, care a conceput un meniu perfect adaptat contextului. Plus ca e si buna mancarea, spre diferenta de marea majoritate a localurilor post-boeme mai mult sau mai putin asemanatoare.

Rezultatul e remarcabil, dupa cum am spus. Daca ajungi prima data la Hangar Ground Zero, sigur te invarti de mai multe ori printre ruine pana sa intri. Fiindca nimanui nu i-ar da prin minte ca aceea poate sa fie intrarea unui local, fie el si boem. Abia cand epuizezi toate optiunile si GPS-ul te invarte mereu in jurul aceluiasi punct, ai o strafulgerare.

Despre locuri din acestea cu muzica, spectacole de improvizatie si tot felul de happeninguri am tot auzit, insa care sa-ti dea si mancare cat de cat buna, mai rar. La Ground Zero au cateva feluri simple in meniu, insa sunt bine facute, au gust, si poti avea un pranz satisfacator acolo. Cu cateva pahare de bere artizanala, mai ales.

Neo-boema, sau post-boema, cum i se mai spune in mediile academice, e o inventie si o constructie occidentala. O constructie geniala de marketing, inceputa in anii 80 in America. Baietii de la Ground Zero nu au mai avut ceva de inventat, ci doar sa gaseasca hangarul parasit. Si cred ca mare noroc au avut cu cel din Pipera… (GB – mai 2019)

Hangar Ground Zero in Pipera bistrou bar berarie si club

Curtea Compil Pipera, in jurul Hangar Ground Zero
Data actualizarii: 20/11/2019

Ground Zero  - Sos. Pipera, nr. 44 (in curtea Compil Pipera)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close