Restaurantul Bistro GUXT a fost preluat începând cu luna decembrie a anului 2017 de către trei surori ale căror experiență este complet diferită de industrie. Ce însă le-a determinat pe Lăcrămioara, Carmen și Alice să facă saltul este pasiunea față de gastronomie alături de încrederea că în România există potențial de schimbare în bine.
Noul Bistro GUXT este gândit pe baza a 3 piloni: mâncare de calitate, vinuri românesti alese cu grijă și bere craft reușită. Meniul este sezonal, scurt și bazat pe ingrediente proaspete, parte din ele fiind de la producători locali.
Lista de vinuri este una extinsă și cuprinde în exclusivitate vinuri autohtone. Cartea de vinuri însumează peste 50 de etichete și este construită în jurul ideii de a oferi clientilor ocazia să cunoască România prin intermediul îndelungatei sale tradiții viticole.
Berile sunt o moștenire a fostului Guxt păstrată cu mare bucurie. A fost o revelație faptul că există beri românești craft și că pairing-ul cu mâncare nu este rezervat numai vinului. Berea poate să acompanieze perfect chiar și un desert complex de ciocolată.
Un alt aspect inedit despre GUXT este locația. Fetele au pus în evidență faptul că ai intrat intr-o casă patrimoniu național prin faptul că au venit cu tablourile și decorațiunile lor preferate de acasă și au vopsit pereții în culorile preferate. Când intri în Bistro GUXT este ca și cum ai merge la ele acasă pentru a te bucura de o masă gătită bine, potrivită cu o băutură bună și o ambianță călduroasă. (Comunicat de presa – aprilie 2018)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.