Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul si totodata ultimul han traditional din Europa care a supravietuit pana in ziua de azi. Hanu’ lui Manuc a fost ridicat la 1808 de aventurierul si negustorul armean Manuc Marzaian pe un teren care apartinuse Curtii Domnesti. Fiind hanul cel mai nou si mai bine organizat din Bucuresti, i-a atras pe calatorii straini cei mai distinsi. Astazi, restaurantul a fost redeschis, propunand un concept nou: o fuziune unica de traditional si de modern, atat la nivel arhitectonic, cat si culinar. Imediat cum intra, in stanga curtii hanului, oaspetii Restaurantului au de ales intre mai multe spatii: gradina, ceardacul, salonul de la etaj si crama din pivnite – lucru care recomanda Hanu’ lui Manuc drept o locatie cu adevarat polivalenta, potrivita pentru orice eveniment v-ati putea imagina.
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.