Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lanț internațional, Premium Barbeque Box și Burger Box, sub umbrela unui concept nou pe piața restaurantelor din România: ”Do It Yourself”.
Cele două pachete conțin toate ingredientele necesare și instrucțiuni pentru a găti și savura, în confortul propriei case, celebrii steak burgeri sau delicioasele coaste de porc marca Hard Rock Cafe.
”Vremurile pe care le traversăm ne provoacă să ne reinventăm și să venim cu noi soluții pentru clienții noștri, aducându-le savoarea preparatelor Hard Rock cât mai aproape de ei, în propriile locuințe, fie că locuiesc la casă sau într-un apartament la bloc. De aceea, pentru a le oferi în continuare experiențele culinare unice cu care i-am obișnuit în restaurantul nostru, am pregătit două pachete premium ce conțin toate ingredientele necesare pentru a obține gustul consacrat al produselor noastre și toate instrucțiunile pentru ca rețetele să fie duse la bun sfârșit, chiar și de cel mai novice într-ale artei culinare”, a declarat Marius Băban, Directorul General al Hard Rock Cafe București.
Pachetul Premium Barbecue Box conține:
- 4 burgeri proaspeți din carne vită Angus (800 g)
- 2 coaste de porc marinate și gătite la cuptor (550 g)
- 12 aripioare de pui marinate și gătite la cuptor (350 g)
- 4 chifle brioche, 8 felii bacon, 8 felii brânză Cheddar
- sos Barbecue, Chipotle Aioli și sos picant pentru aripioare
- felii de roșii, rondele de ceapă proaspătă, frunze de salată verde.
Pachetul are un termen de valabilitate de două zile de la data cumpărării și se recomandă păstrarea ingredientelor la frigider la o temperatură de 4 grade.
Pachetul Burger Box conține:
- 4 burgeri proaspeți din carne vită Angus (800 g)
- 4 chifle brioche, 8 felii bacon, 8 felii brânză Cheddar
- frunze de salată verde, rondele de ceapă proaspătă, felii de roșii
- sos Chipotle Aioli
- toppinguri la alegere – bacon, ciuperci sote, dulceață de bacon cu whiskey, sos de brânză cu bere Guinness etc.
Pachetele ”Do It Yourself”, lansate de Hard Rock Cafe, sunt disponibile pentru pick-up sau prin aplicația Tazz by eMAG, cu livrare gratuită. Pot fi, de asemenea, comandate direct de la restaurant.
Pachetul PREMIUM BARBEQUE BOX are un preț de vânzare de 189 lei, în timp ce BURGER BOX costă 119 lei. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)
Despre Hard Rock Cafe București
Cu locații în 75 de țări, care includ 185 de restaurante, 27 de hoteluri și 12 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global. Începută cu o chitară donată de Eric Clapton, Hard Rock deține acum cea mai valoroasă colecție de suveniruri muzicale din lume, care este expusă în toate restaurantele sale. HRI este, de asemenea, cunoscut pentru colecția sa de îmbrăcăminte și accesorii disponibilă în Rock Shop® și online. HRI deține marca comercială globală pentru toate locațiile Hard Rock, inclusiv pentru Hard Rock Live®. Compania deține, operează sau a oferit francize pentru restaurante în marile orașe ale lumii, inclusiv în Londra, New York, San Francisco, Sydney și Dubai. HRI deține, de asemenea, licențe și/sau gestionează proprietăți, hoteluri sau cazinouri din întreaga lume. Hard Rock Cafe București are o istorie de 12 ani pe piața din România, mai multe informații despre restaurant găsiți aici.
Referinte
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras
Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.
E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.
Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.
Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.
Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistasem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.
Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.
La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.
La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…
Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.
Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)