Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat anul fiscal 2019 cu creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungand la 4,4 milioane lei, faţa de 2,6 milioane lei in 2018.
Factorii care au determinat evoluţia pozitiva a rezultatelor financiare sunt creşterea cu 50% a comenzilor online, dublarea numarului de evenimente publice si private organizate in cadrul berariei in 2019, cresterea investiţiilor in amenajarea spatiilor interioare si exterioare ale localului. Activitatile de atragere si mentinere a personalului calificat initiate au generat o crestere a gradului de fidelizare a clientilor şi o frecvenţa mai mare a vizitelor.
In perioada 2019- martie 2020, grupul Magic by Hop Garden a realizat investitii de peste 2 milioane de lei, suma directionata in amenajarea spatiilor berariei Hop Garden (interioare si exterioare), precum si in modernizarea complexului Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 si rebrandingul grupului, alaturi de proiecte de reamenajare si redeschidere a gradinii de vara Hop Garden Parc, din Parcul Moghioros.
In a doua jumatate a anului 2020 compania a investit in activitati menite sa creasca gradul de retentie a clientilor in spatiile localului si sa atraga noi clienti prin explorarea unor zone noi de meniu si preparate.
”La implinirea a doi ani de la deschiderea berariei Hop Garden, avem bucuria de a anunta o crestere semnificativa a cifrei de afaceri pe anul fiscal 2019. Anul trecut s-a caracterizat printr-o importanta perioada de crestere si consolidare a business-ului, o etapa in care am dobandit capital de imagine si, mai ales, am obtinut increderea clientilor, un aspect de o importanta corvarsitoare ce ne ajuta sa traversam aceasta perioada dificila pentru industria HORECA. De aceea, pentru a respecta reglementarile legale, dar si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am investit permanent astfel incat clientii si angajatii, deopotriva, sa beneficieze de o experienta cat mai placuta, in conditii maxime de siguranta.”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.
Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului Magic by Hop Garden situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal. (Comunicat de presa – septembrie 2020)
Despre Magic by Hop Garden
Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.
Alaturi de Hop Garden, complexul include alte 2 spatii de evenimente:
-Magic Ballroom este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.
-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.
Referinte
La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splai...
La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 și deschisă în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atât pentru povești la o halbă de bere “asezonată” cu delicii culinare, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.