De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragit desert al verii – Hard Rock Cafe te invita la Ice Cream Festival, ca sa incerci inghetata in fel si chip. O vei regasi in meniul dedicat in cele mai incitante combinatii: cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri pufoase sau acompaniata de brownie, bezele, ciocolata, alune si covrigei sarati. Si tot inghetata va fi vedeta si in doua cocktailuri speciale sau in celebrele milkshake-uri!
Iata ce meniu delicios a pregatit Chef Corneliu Carstea exclusiv pentru acest eveniment:
FRUTTI ICE CREAM COMBO
Un deliciu colosal: jumatate de pepene galben umplut cu o avalanșă de inghetata asortata si „imbracat” intr-o simfonie de fructe proaspete. Stropit la final cu piure aromat de zmeura si de mango.
MADNESS ICE CREAM
O alegere coplesitor de bogata: pornim de la cupele de inghetata asortata, insotite de sos de ciocolata si piure de zmeura. Acoperit cu o avalansa de frisca, cuburi mici de brownie preparat in casa, bezele, bucatele de ciocolata, biscuit Oreo, napolitana, covrigei sarati, bomboane colorate. “Nebunia” e desavarsita cu un strop de Amaretto la final.
WAFFLE BOMB
Cea mai incitanta „bomba” a verii: doua waffle fierbinti, mangaiate de sosul de caramel si racorite de cupe generoase de inghetata asortata si frisca din belșug. Finisat cu fructe proaspete si la final stropit cu piure aromat de zmeura si de mango.
PROFITEROL
Un desert regal: mini choux-uri pufoase umplute cu crema fina de fructe de padure, mango si cappuccino, acompaniate de inghetata de vanilie savuroasa, frisca din belșug, alune de padure sarate si covrigei crocanti. Finisat cu doua betisoare din foaie de napolitana umplute cu ciocolata, busuioc si ciocolata cu menta.
ICE CREAM MIX
Trei arome de inghetata la alegere.
VANILLA ROCK BEER SHAKE
Coca-Cola, vodca Smirnoff Vanilla, Captain Morgan Spiced si sirop Monin de zahar brun, sub o avalansa de inghetata de vanilie si frisca.
TWIST & SHOUT SHAKE
Un shake cum nu ai mai intalnit! Rom Captain Morgan Spiced, Guinness, crema de cacao, inghetata de vanilie si sirop Monin de caramel sarat. Acoperit cu frisca, sirop de ciocolata, caramel si bucatele crocante de bacon.
MILKSHAKES
Lapte proaspat combinat cu inghetata ta preferata, dupa reteta Hard Rock.
Vei avea la dispoziție arome clasice sau fanteziste si sorbeturi ce debordeaza de gustul si prospetimea fructelor, oferite de LA STRADA. Sortimente de inghetata disponibile: vanilie, ciocolata, alune, fistic, bubble gum, capsuni (sorbet), mango (sorbet) si lime (sorbet). Festivalul va incepe vineri, pe 17 august, la 18.00. Nu rata ocazia unei experiente culinare ce iti va desfata simturile! (Comunicat de presa – august 2018)
Referinte
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras
Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.
E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.
Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.
Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.
Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistasem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.
Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.
La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.
La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…
Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.
Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)