Articole care descriu derularea proiectelor Restocracy

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

16 comentarii

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie dam Premiile Re...

Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019...

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Restaurantele in scrise in competitia Topul Restocracy al Mancarurilor...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

2 comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

Finala pentru cel mai bun foie gras din BucurestiSaptamana trecuta...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams)Steak:

  • HE Mr Fel...

Afiseaza
comentarii

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor si invitam restaurantele sa se inscrie in competitie. De asemenea, companiile care vor sa fie partenere in acest proiect.

Restocracy a lansat in 2018 un proiect recurent (anual) de evaluare a principalelor mancaruri cautate de catre clienti atunci cand isi pun problema alegerii unui restaurant care sa aiba acea mancare. Pentru moment, concursul se limiteaza la Bucuresti.

Categoriile si subcategoriile din acest an sunt identice cu cele de anul trecut:

  • Sushi (sushi, sashimi, ramen si udon)
  • Paste (paste, risotto)
  • Steak (vita nejaponeza, vita japoneza)
  • Foie gras
  • Fructe de mare (crude sau marinate, gatite la cald)
  • Peste (crud sau marinat, gatit la cald)
  • Humus (humus, tabbouleh, kibby)

Proiectul se desfasoara sub forma unei evaluari (de tip competitie) cu inscrieri voluntare. Restocracy lanseaza invitatii catre restaurantele care au felurile specifice de mancare in meniu, pentru a se inscrie in aceasta evaluare.

Evaluarea este lansata daca se inscriu cel putin 3 restaurante. Numarul maxim de restaurante inscrise in competitie intr-o categorie este 12.

Juriul este format din aprox. 70 de personalitati din 30 de tari, dintre care numerosi ambasadori straini acreditati in Romania. Majoritatea au fost membri in echipele de jurizare de anul trecut. Lista lor pe 2018 este pe site: https://www.restocracy.ro/juriile-concursului-topul-mancarurilor/

Ce se evalueaza:

Se evalueaza exclusiv felul/ felurile de mancare din categoria respectiva (gust, prezentare etc.), si niciun alt fel de mancare, garnitura sau altceva. NU se iau in calcul ambianta, serviciile, preturile, litsa de vinuri ori alte bauturi sau orice altceva.

Premiile se dau pe subcategorii, nu pe categoria in sine: de exemplu, nu va fi un castigator al categoriei “Peste”, ci un castigator pentru Peste crud si unul pentru Peste gatit. Insa daca acelasi restaurant castiga la toate subcategoriile, pe diploma lui va fi scris numele categoriei, nu al subcategoriei.

Nota: diverse mancaruri pot sa fie evidentiate si sa primeasca mentiuni speciale chiar daca restaurantul respectiv nu castiga competitia la categoria sau subcategoria lui.

Toate detaliile tehnice ale competitiei (regulament, proceduri etc.) sunt pe site, in sectiunea dedicata proiectelor Restocracy: https://www.restocracy.ro/topul-mancarurilor-2019/.

Restaurantele care doresc sa se inscrie in competitie, ca si cei care doresc sa devina parteneri ai proiectului si ai Restocracy, in general, sunt rugati sa ne scrie pe adresa redactiei: redactia@restocracy.ro, sau sa ne sune la 021.233.20.93.

Le multumim dinainte pentru incredere si interes!

George Butunoiu

Topul Mancarurilor 2018, finala Peste (Poesia, 03.04.2018)

Topul Mancarurilor 2018, finala Peste (Poesia, 03.04.2018)

 

Data actualizarii: 07/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close