Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța unei zile de duminică petrecute la un brunch „înspăimântător” de savuros

Planuri pentru Halloween weekend? Te „speriem” noi cu o propunere de nerefuzat! Duminică, 29 octombrie, InterContinental Athénée Palace Bucharest te invită la „Bottomless Halloween Brunch„, în cadrul restaurantului Roberto’s. Indiferent dacă ești în căutarea unei modalități inedite de a petrece Halloweenul, îți dorești să experimentezi preparate surprinzătoare sau pur și simplu vrei să te relaxezi la final de săptămână, acest brunch oferă ceva special pentru fiecare invitat în parte.

Iată la ce să te aștepți:

O călătorie culinară internațională

Restaurantul Roberto’s este pregătit să te introducă într-o aventură culinară în jurul lumii. De la aperitive delicioase la feluri principale savuroase, meniul prezintă o gamă variată, inspirată din bucătăria internațională. O alegere perfectă pentru cei mereu deschiși să încerce gusturi noi!

Zone de live cooking

Zonele special amenajate pentru live cooking îți vor personaliza experiența senzorială și te vor încânta cu un show pe cinste. Pregătește-te, preparatele gătite chiar sub ochii tăi vor amplifica experiența degustării tale!

Arome tradiționale românești

Pentru cei ce apreciază bucătăria locală, brunch-ul include și preparate tradiționale românești. Cu alte cuvinte, vei savura gusturile autentice ale țării noastre, bucurându-te în același timp de meniul diversificat al restaurantului Roberto’s.

Paradisul iubitorilor de dulce

Nicio masă nu este completă fără un desert excepțional, iar acest brunch de Halloween nu face excepție! Te așteaptă o varietate „înfricoșător” de tentantă de prăjituri, care își vor pune amprenta asupra experienței tale culinare cu amintiri dulci.

Un eveniment potrivit pentru întreaga familie

Brunch-ul este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate cu familia, în special dacă cei mici sunt nerăbdători să sărbătorească Halloweenul. În plus, copiii sub 6 ani pot participa gratuit, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Așadar, save the date, astfel încât să te asiguri că petreci Halloween-ul într-un mod memorabil: 29 octombrie, între orele 13:00 și 16:00.

Dacă îți surâde ideea, poți face o rezervare la numărul de telefon +40731 305 777 sau la adresa de e-mail buhap.info@ihg.com și află toate detaliile despre brunch pe pagina de Facebook a evenimentului. (Comunicat de presă – octombrie 2023)

InterContinental Athénée Palace Bucharest - Bottomless Halloween Brunch

Data actualizarii: 26/10/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close