KALI insista sa se prezinte ca un restaurant cu produse naturale: KALI eat local este un concept care promoveaza mancarea sanatoasa, gatita din produse naturale, provenite de la producatori din Romania, produse a caror trasabilitate poate fi verificata. KALI eat local s-a nascut din dorinta de a avea o alternativa cu adevarat sanatoasa pentru mancarea traditionala de cantina, la preturi rezonabile, fara a face insa rabat de la calitate. Conceptul “eat local” se refera la locul de provenienta al mancarii, axandu-se pe cum si cine produce ingredientele. Stim ca alimentele romanesti, crescute de micii producatori sunt mai proaspete, mai gustoase si mai hranitoare decat alimentele care sunt transportate sute, sau chiar mii de kilometri, pentru a ajunge la noi. – scriu la ei pe site.
Eu nu spun ca nu o fi adevarat, insa e cu totul fara folos sa te prezinti astfel in Bucuresti si in Romania, din simplul motiv ca nu te crede nimeni, oricate dovezi ai aduce. Dar asta e o discutie lunga, am scris deja multe despre ea, si nu se va epuiza subiectul prea curand.
Restaurantul Blue Air
La parterul acela de bloc de birouri de pe Buzesti, patronul de la Blue Air a deschis in urma cu multi ani un restaurant fast-food cu autoservire, care a devenit imediat faimos, pentru ca avea mancare buna si foarte frumos prezentata. Si foarte multe feluri, comparat cu alte restaurante fast-food, inainte de toate. Nu mai tin minte cum se chema, dar lumea ii spunea si atunci “La Blue Air”. Nu m-a surprins deloc sa aud ca si acum ii spun la fel.
Au mai fost in locul acela niste restaurante inainte, insa fara renume. Acum, trecand prin fata, am vazut acest KALI si am intrat. E tot un restaurant cu autoservire, cu multe feluri de mancare, insa nu atat de spectaculos ca acela, primul. Nici ca numar de feluri de mancare, si nici ca prezentare. Totusi, fata de alte restaurante de acest fel, e mult in fata lor. Au si un meniu a la carte, insa nu am vazut pe nimeni sa il rasfoiasca. Si cei care lucreaza in zona si mananca zilnic acolo mi-au confirmat ca nu au auzit de cineva care sa fi comandat astfel pana acum.
KALI e un restaurant corect pentru cetele de corporatisti din zona, bine facut, eficient. Are clienti destui si se vorbeste de bine de el, in general. Nu stiu cum e seara, insa e greu de crezut ca sunt multi care ii calca pragul. Astfel de restaurante din zonele cu multe firme sunt pline la pranz, unele inchizand chiar cu totul seara… (GB – august 2019)
Strada Buzesti si imprejurimile, cu numeroase restaurante, cafenele si alte localuri: Thalia, Maison Mignon, Idomemos, Dr Felix 9, bistroul-atelier Say. al Chef Constantin Turculet, Kali, Mc Donald’s si altele…
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.