Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune…

Kunnai, restaurant cu bucatarie thailandeza contemporana in Bucuresti

Am revenit la Kunnai dupa doi ani, l-am gasit la fel. Adica e mai degraba de bine, fiindca l-am considerat intotdeauna un restaurant foarte bun – cel putin in privinta mancarii. Se prezinta ca un restaurant cu bucatarie thailandez contemporana, ceea ce te duce instinctiv cu gandul la ceva mai creativ si exclusivist. Or, asta nu se potriveste prea bine cu un meniu atat de lung pe cat au ei. Ca sa nu mai spun si ca ridici din sprancene cand te gandesti ca nu pot avea produse proaspete pentru atat de mult feluri.

Mancarea e, totusi, buna si foarte buna la Kunnai, originala, frumos prezentata. Rata a fost putin cam tare, daca e sa o compari cu cele din restaurantele europene de fine dining, insa pe ansamblu am mancat foarte bine la ei si am ramas cu o amintire de satisfactie. Au fost rapizi, chelnerul sigur pe el, si-a facut bine treaba. (GB – ianuarie 2019)

Mancare thailandeza sofisticata cu sonerie stridenta de telefon

Kunnai e un restaurant deja cunoscut bucurestenilor amatori de mancaruri exotice, asiatice, in primul rand. E de aproape 5 ani in acelasi loc, la parterul unui bloc nou de pe una dintre laturile Parcului Copilului, in zona Pietei Domenii.

Presupun ca unora le place cum e amenajat Kunnai-ul, preponderent cu gri si negru, inclusiv perdelele. Mie nu prea. Mesele sunt mici si cam incomode, cu atat mai mult cu cat sunt si foarte apropiate, auzi si vezi tot ce fac cei de langa tine, chiar si cand nu te intereseaza deloc. Toti clientii isi tin gentile si ce mai au pe jos. Pe noi ne-au pus lipiti de alti clienti, desi toate celelalte mese erau libere.

Spatiul nu e foarte regulat la Kunnai, au o incinta mai larga la intrare, si inca una ceva mai sus, in dreptul unei ferestre mari, care da spre Parcul Copilului. Insa, inainte sa ajunga la verdeata din parc, vederea ti se opreste asupra unor panze de paianjen atat de groase si atat de negre, incat sunt convins ca stau acolo inca dinainte ca cei de la Kunnai sa inchirieze spatiul respectiv. Da, sigur, sunt de partea cealalta a geamului, afara, dar cand stai la masa si te uiti la ele nu e mare diferenta.

Si mai sunt si multe alte lucruri care arata cat pret pun pe detalii cei de la Kunnai. Telefonul e chiar in mijlocul restaurantului. Si telefonul de la Kunnai cand suna, suna! Daca lasa usa intredeschisa, sunt sigur ca il auzi pana aproape de Ion Mihalache. Si suna destul de des. Atunci toata lumea din restaurant lasa instinctiv tot ce au in mana, se opresc din mestecat, si isi indreapta privirile catre sursa sirenei. Si ca sa fie complet spectacolul, vine un chelner in fuga si incepe sa strige in gura mare cate mese mai sunt libere, daca pot livra nu stiu ce comanda si alte cuvinte asemanatoare din vocabularul lor. Abia dupa ce termina de strigat isi poate relua fiecare indeletnicirile pentru care vin si lasa banii la sfarsit la Kunnai. Cat am stat noi la Kunnai, chelnerii au strigat de patru ori.

Mancarea e buna la Kunnai, se pozitioneaza mai degraba catre bucataria thailandeza fina si creativa, spre diferenta de celallat restaurant thailandez din Bucuresti care scoate in fata conceptul de street food. Tot ce am mancat la Kunnai a fost bun si foarte bun, si stiu mai multi clienti fideli ai lor care revin regulat sau isi comanda pentru acasa, daca nu vor sa mai auda sirena din mijlocul restaurantului.

Au numai vinuri straine (cred ca toate din Italia), ceea ce ne-a facut sa renuntam la aceasta parte a rasfatului gastronomic.

In afara de dispretul pentru fleacuri cum sunt cele descrise mai sus, serviciul a fost rezonabil, cu un chelner sigur pe el, care a evitat cu usurinta cateva capcane. Sunt cam lenti, am asteptat aproape jumatate de ceas primele feluri, si fara un amuse bouche, de oricare ar fi putut sa fie el. Si mai au o procedura ciudata de servire: intai iti pun urmatoarele feluri de mancare pe masa, si abia dupa aceea iau farfuriile goale de la cele de dinainte. Aducandu-va aminte de cat de mici sunt mesele la Kunnai, va puteti imagina ce era acolo…

Preturile sunt destul de mari la Kunnai, insa era de asteptat sa fie astfel, mai ales daca te uiti pe meniu inainte sa ajungi acolo.

Lasand la o parte maruntisurile cu sirene si paianjeni, Kunnai e un restaurant cu mancare thailandeza foarte buna, cu retete sofisticate. Daca sunteti satul de street food si vreti sa vedeti cum e bucataria asiatica mai elaborata, si cea thailandeza, in special, trebuie sa faceti un drum pana la Kunnai. Oricum nu prea aveti alte optiuni in Bucuresti… (GB – martie 2017)

Kunnai, restaurant cu bucatarie thailandeza contemporana in Bucuresti

Data actualizarii: 18/07/2021

Kunnai  - Str. Copilului, nr. 6-12 (Parcul Copilului)

  • Vasilica :

    Mincarea nu este grozavă, carnea de pui cu casheus era reiincalzita, iar aripioarele de pui erau făcute și reiincalzite.Singurul lucru bun a fost șpring rolls,dar nu era în rice paper cum ar trebuii,ci în foaie placinta.A fost prima si ultima oară la acest restaurant.

  • zuzul :

    O vizita in week end, vara. Aproape pustiu, atmosfera cam indolenta, serviciu lent. Gustul OK-ish, fara sa ma dea pe spate. La cateva ore, dupa ce am ajuns acasa, sotia mea care extrem de sensibila, a facut o usoara intoxicatie – ceva nu era proaspat. Raport pret/calitate execrabil. Never again!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close