Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin jar!”:

Kera CalitaKera Calița anunță pe toți cei care au fost în ospeție la Jariștea că Locanta nu renunță să bucure lumea cu bucatele sale meșteșugite! Se reia serviciul de livrare la domiciliu, apar feluri noi de mâncare și se oferă porții sățioase și gustoase la prețuri de bun simț!

Jariștea vine la voi acasă!
Comenzile se iau de luni până sâmbătă în intervalul orar 10.00-18.00 la numerele de telefon:
 0721 961 936 / 0775 609 233 /0770 948 868

Orice comandă se preia telefonic cu 90 minute înainte, împreună cu complimentele Kerei Calița.
Curierul este inclus în preț pentru o comandă minimă de una suta lei!

Nou la Locanta Jariștea!

*Festivalul pastelor:Penne, Spaghete sau Tagliatele
în diferite formule culinare*
Siciliene gratinate la cuptor – 300 gr / 28 lei
Carbonara – 300 gr / 28 lei
Arabbiata – 300 gr / 21 lei
Bolognese – 300 gr / 35 lei
Paste cu somon – 300 gr / 39 lei

*Burger din curcan cu arpagic și cartofi prăjiți patenta locanta Jariștea* 30 lei

Caleidoscop de salate – antreu
Salată Caesar – 350 gr / 30 lei
Salată bulgărească – 350 gr / 27 lei
Salată de ton – 350 gr / 27 lei

*I Gustare Rece „Podul Caliței”*
Plăcintă de carne cu chimen – 200 gr / 19 lei
Zacuscă lipovenească cu șalău – 200 gr / 27 lei
Ruladă de brânza ardelenească cu slănină afumată – 200 gr /21 lei
Salată de icre de crap – 150 gr / 19 lei
Salată de vinete 150 gr / 18 lei

*II Gustare caldă „La botul calului” *
Cașcaval pane – 150 gr /15 lei
Ficăței de pui lyonezi – 200 gr / 17 lei
Creier măcelăresc gratinat – 200 gr / 22 lei
Creier pane – 200 gr / 22 lei

*III Ciorbele grenadierilor de demult*
Ciorbă de pui a la grec – 350 gr / 18 lei
Ciorbă de perișoare – 350 gr / 16 lei
Ciorbă de văcuță cu os – 350 gr / 16 lei
Ciorbă de burtă – 350 gr / 18 lei
Supă-cremă de ciuperci – 350 gr / 17 lei

IV Pescărie dichisită*
Jumări de șalău cu usturoi – 200 gr / 29 lei
Păstrăv întreg la grătar cu limone – 250 gr / 27 lei
File de păstrăv la cuptor cu sos olandez – 250 gr/- 33 lei
Una potcoava de crap prăjit – 200 gr / 29 lei
Una potcoavă saramură de crap cu zama și legume–200/100 gr/ 32 lei
File de doradă cu sos de lămâie și unt – 200 gr / 49 lei
Salau meuniere – 250 gr / 33 lei

*V  Mâncare gătită după învățăturile lui Bacalbașa*
Sarmale în foi de varză-4 bucăți-200 gr+mămăligă+ardei iute/23 lei
Chiftele românești cu piureu – 3 bucăți – 200 gr/150gr/24 lei
Chiftele marinate cu piureu – 3 bucăți – 270 gr/150gr 27 lei
Cârnati cu iahnie de fasole – 200 gr + 200 gr / 26 lei
Ciolan cu varză calită – 200 gr + 200 gr / 27 lei
Una pulpă de rață cu mămăligă și varză călită 150/150/150gr / 39 lei

*VI Minunății din carne de pui*
Aripioare de pui crocante și picante – 6 bucăți – 300 gr / 22 lei
Aripioare de pui în stil barbeque – 6 bucăți – 300 gr/22 lei
Pulpe de pui fără os la grătar cu ierburi aromate–2 bucăți 200gr/22 lei
Saramură din pulpe de pui fără os cu mămăligă–200gr+100gr/ 34 lei
Piept de pui la grătar cu condimente – 200 gr / 23 lei
Jumătate de pui copt cu usturoi și afumătură – 750 gr/33 lei
Piept de pui cu ciuperci și usturoi în sos alb–250g/150g/34 lei
Ostropel de pui – 250 gr / 27 lei
Șnițel crocant de pui – 300 gr / 23 lei     Cocoșel de munte întreg copt în foietaj – 1 bucată / 59 lei
*VII Porcul nostru cel de toate zilele*

File de porc înăbușit cu bănuți de usturoi – 200 gr / 29 lei
Șnițel parizian – 2 bucăți – 250 gr / 24 lei
Coaste de porc picante la cuptor – 250 gr / 39 lei
Ceafă de porc la grătar cu damf de usturoi – 200 gr / 25 lei
Tocăniță cu tarhon din ceafă de porc – 300 gr / 29 lei
Scăricică condimentată la grătar – 250 gr / 29 lei
Scăricică la tigaie cu multe mirodenii – 250 gr / 29 lei
Mititei mai mari – 3 bucăți – 240 gr / 18 lei

*VIII  Specialități din carne de vițel  ademenitoare*
Șnițel vienez – 2 bucăți – 250 gr / 43 lei
Boeuf Stroganoff – 300 gr / 48 lei
Antricot de mânzat la cuptor cu sos de roșii și cimbru–300 gr/48 lei

*IX Bunătăți mioritice*
Pastramă fragedă de berbec – 200 gr / 38 lei
Patru cotlete de berbecuț la cuptor în sos taranesc– 350 gr / 39 lei

*X „Pseudo-kynegetikos”: preparate din vânat*
Mușchiuleț de cerb cu sos de fructe de pădure – 250 gr / 100 lei
File de căprioară cu sos de struguri – 250 gr /100 lei
Piept de rață la tigaie cu cepșoară murată și caramelizată–300gr/68lei
Prepeliță la ceaun cu roșii coapte și usturoi–3 bucăți-450gr/53 lei
Foie gras in cognac si mere caramelizate / 350 gr / 120lei

*XI Mâncăruri de post*
Praz cu măsline – 350 gr / 22 lei
Tocăniță de ciuperci – 350 gr / 21 lei
Paste pommodoro – 350 gr / 21 le

XII  Garnituri fără de care nu se poate*
Varză călită – 150 gr / 9 lei
Fasole iahnie – 150 gr / 9 lei
Orez cu legume – 150 gr / 9 lei
Orez chinezesc – 150 gr / 9 lei
Sote de ciuperci – 150 gr / 9 lei
Cartofi întregi copți cu rozmarin și sare de Himalaya-3bucați/11 lei
Cartofi țărănești – 150 gr / 9 lei
Piureu de cartofi – 150 gr / 9 lei
Cartofi prăjiți – 150 gr / 9 lei
Sote de broccoli cu usturoi – 150 gr / 9 lei
Sote mexican de legume (picant) – 150 gr / 9 lei
Mamaliga – 50 grame – 9 lei

*XIII Salate colorate de tot neamul*
Murături felurite – 150 gr / 9lei
Salată de vară cu roșii și castraveți – 150 gr / 9lei
Salată de varză crudă cu mărar – 150 gr / 9lei
Salata de varză crudă cu morcov și maioneză – 150 gr / 12lei
Salate verde cu marar si lamaie – 150 gr / 9 lei

*XIV Dulciuri care îți fac cu ochiul*
Plăcintă cu mere – 200 gr / 19 lei
Plăcintă cu brânză dulce și stafide – 200 gr / 21 lei
Plăcintă cu dovleac – 200 gr / 19 lei
Cremă de zahăr ars – 150 gr / 17 lei

*XV Sosuri și ajutătoare *
Ardei iute – 50 grame – 3 lei
Smântână – 50 grame – 3 lei
Muștar cu sau fără bobițe – 50 grame – 3 lei
Mujdei de usturoi – 50 grame – 3 lei
Hrean cu oțet – 50 grame – 3 lei
Hrean cu smântână – 50 grame – 3 lei
Pastă de tomate dulce/picantă – 50 grame – 3 lei
Maioneză– 50 grame – 3 lei

Cine vine personal să ridice comanda la locanta Jariștea primește o plăcintă de mere din partea Kerei Calița!
*Pâineturile trebuincioase sunt oferite cu drag din partea Casei!*
* Sănătate și spor în toate *
* de la KERA CALIȚA!* (Informare de presa – noiembrie 2020)

Locanta Jaristea

Locanta Jaristea are cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti!Acum vad ca nu am mai scris despre Locanta Jaristea de fix trei ani, desi am fost de multe ori acolo, intre timp. Am...

Data actualizarii: 26/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close