Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Pizza Mamizza…

Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a avut un mare succes chiar din prima zi, și așa a rămas câțiva ani, până au fost nevoiți să părăsească acel parter de office building și să se mute în altă parte.

Au redeschis de câteva zile la parterul unei alte clădiri noi de birouri, mult mai mare aceasta, mai înaltă și mai prestigioasă. Unirii View de pe bulevardul Corneliu Coposu, unde acesta se taie cu Hristo Botev, pe lângă Biserica Sfântul Nicolae Udricani și Sinagoga Mare.

Spațiile acestea din clădirile de birouri moderne au avantajele și dezavantajele lor, când vine vorba să faci un restaurant în ele. Mamizza e un bistrou urban de pizza, adică ceva mai tineresc, mai citadin, se potrivește bine cu locul. Au un salon destul de mare, bucătăria deschisă, marele cuptor de pizza în mijloc. Pereți de sticlă, vederea spre bulevard. Au și o terasă închisă ermetic iarna, pe două laturi, destul de bine amenajată și aceea.

Toată lumea se gândește la pizza când aude numele. Însă acum, după mutare, se străduie și mai mult să fie un bistrou generalist în toată regula, cu un meniu variat – cât se poate cu un număr mic de mâncăruri. Pizza e foarte bună, așa cum a fost întotdeauna. Ei merg pe varianta cu blat mai gros și pufos, ceea ce este exact pe gustul meu. Pastele sunt foarte bune, de asemenea, și chiar și cocktailurile… Plin de oameni, aproape toți tineri și foarte tineri.

Da, Mamizza este exact ce a fost de la început, un bistrou de pizza, paste și alte câteva bune, un local vesel, colorat, luminos, tineresc, occidental. Exact ce trebuie pentru corporatiștii de deasupra și din jur, în primul rând, însă și pentru toți cei care locuiesc pe la Sfânta Vineri și în frumosul Cartier Evreiesc. Pe segmentul clientelei premium, Mamizza pare să fie, pe merit, cel mai cunoscut și mai apreciat brand de pizza în București.  (George Butunoiu – decembrie 2021)

Pizza Mamizza
Bucătăria
Salonul și terasa închisă la Unirii View

Bulevardul Corneliu Coposu București

 

Data actualizarii: 21/12/2021

Mamizza  - Bd. Corneliu Coposu, nr. 6-8 (Unirii View)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close