Meze – Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vestea
Taverna Meze e de mult timp in Centrul Vechi, cred ca au fost in primul val, daca imi aduc eu bine aminte si nu ii incurc cu altii. Sunt in coltul de unde ajunge (sau de unde incepe, cum vreti sa o luati) Calea Victoriei in Dambovita, o parte ceva mai putin frecventata a Centrului Istoric, mai putin amenajata, cu un teren viran in fata si cu niste garduri daramante.
Taverna Meze e un local relativ mic, asa cum sade bine unei taverne sa fie, de altfel. Au doua salite mici la parterul unei case vechi, un fel de bloc mai mic, amenajate cam sumar, aparent improvizat, desi cred ca asa au vrut sa arate, chiar ca o taverna saraca. Nu pare sa fi facut ceva renovari sau retusuri de multa vreme. Scaunele sunt incomode, meniurile jerpelite.
Terasa arata mai bine, e maricica, inconjoara casa, are cateva decoruri interesante si destul de multe flori.
Meniul nu e lung la Taverna Meze, mancare greceasca traditionala, multe feluri cunoscute, insa si cateva pe care nu le stiam. Au si peste proaspat, pe un meniu separat, iti taie dintr-un peste mai mare si iti cantaresc.
Mancarea a fost buna la Taverna Meze, chiar ceva mai buna decat ma asteptam. O chiftea din carne de vita (am crezut ca are si putina oaie, dar au zis ca nu) a fost foarte bune, in mod special. Insa si musacaua, si dovleceii pane, o specialitate greceasca destul de apreciata, si chiar si cartofoo prajiti si o crema de branza cu boia foarte iute.
Si serviciul mi-a placut la Taverna Meze, doi chelneri tineri, un baiat si o fata, placuti, naturali, atenti. Preturile nu sunt mici la Taverna Meze, dar nici atat de mari pe cat li s-a dus vestea, nu stiu de unde a pornit zvonul acesta. Sau or fi fost alta data, nu stiu ce sa zic…
Taverna Meze e un restaurant grecesc bun, se mananca bin, bucatarie greceasca traditionala, clasica. E de tinut minte, pentru ca nu sunt atat de multe restaurante grecesti in Bucuresti, pe cat te-ai gandi ca ar trebui, sau ar putea sa fie. (GB – iunie 2017)
Iata cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator, care a ales sa se faca chelner la Kuzina, in locul unei cariere aviatice si militare. Dar cred ca nu e totul pierdut, am vazut ca se antreneaza fa...
Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bunKuzina e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis la sfarsitul lui 2016, cred, in Barbu Vacarescu, la parterul unui bloc nou de...
Pret mediu pe meniu: 94 lei (21 lei antreurile, 38 lei felurile principale)
Portii: medii
Cele mai bune feluri: Chifteaua din carne de vita
Criteriul
Jun-2017
Mancare
8.33
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
8
Prezentare
8
Servicii
8.83
Rapiditate
9
Contact
9.5
Atentie la detalii
8
Ambianta
9.17
Exterior
9.5
Interior
8
Gradina
10
Bonusul evaluatorului
8
Nota finala
8.53
Criteriul
Jun-2017
Mancare
8.33
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
8
Prezentare
8
Servicii
8.83
Rapiditate
9
Contact
9.5
Atentie la detalii
8
Ambianta
9.17
Exterior
9.5
Interior
8
Gradina
10
Bonusul evaluatorului
8
Nota finala
8.53
Centrul Vechi al Bucurestiului, cunoscut si ca Centrul Istoric…
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.