NADASAN
www.facebook.com/nadasanbucuresti
0745.042.042
NADASAN, un lucru ucrainean bine facut
Au fost mai multe restaurante in ansamblul acela rezidential din Cartierul Francez cu nume lung si pretentios, Persepolis Palladian Condominium, dar niciunul nu a avut vreo faima, cat de cat. Eu le-am pierdut sirul, dar tin minte ca ultimul de numea Pippo’s, dupa patronul italian care era si bucatar.
Acum l-au luat niste ucraineni care vorbesc nativ romana si l-au botezat Nadasan. Un nume cu origini asiatice, ca si tot conceptul, de altfel. Abia au deschis, in martie.
Restaurantul e mijlociu ca marime, nu are terasa, si e deasupra unei piscine la care te uiti in jos printr-o originala podea de sticla. E amenajat destul de bine, modern, luminos, colorat, tineresc. E mai frumos decat oricare dintre cele de dinaintea lui.
Nadasan e un restaurant asiatic, cu sushi, bucatarie japoneza, chinezeasca, thailandeza. Au un bucatar bun si talentat acolo, fara indoiala, se vede si din cum a conceput meniul, si din ce am primit in farfurie. Nu e mancare fina, insa e gustoasa, bine facuta si muncita in bucatarie, destul de bine prezentata. Si servita destul de repede.
Oamenii acestia au investit mult in noul restaurant, si bani si munca, insa nu au deloc reflexul detaliului, mai ales cand este vorba despre servicii si imagine, in general. Nu e de mirare, e tipic culturilor balcanice si slave, in general, inca si mai mult decat la noi, care ne-am mai dat putin dupa obiceiurile occidentale, in ultimii ani, cand e vorba despre client service.
Preturile sunt rezonabile la Nadasan, pentru un restaurant cu mancare exotica buna, si mai ales pentru unul din nordul Bucurestiului. Le doresc sa le mearga bine, mi-au placut mancarea si ambianta, chiar merita pentru eforturile depuse. Si, mai ales, pentru talentul bucatarului. O sa revin in curand la ei, sper sa nu ma mai cert cu chelnerii… (GB – aprilie 2019)
NADASAN - Str. Virgil Madgearu, nr. 27 (Cartierul Francez)
Comentarii (1)
Nadasan are terasa