Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cine se crede bucatarul acela de imi ia 70 de lei pe o supa de peste cu oase si cu solzi?

Nonna Mia e un restaurant cu specific italian traditional, deschis acum cativa ani si pe care acum il vad in a treia casa. A fost mai intai pe strada Chile, pe langa Spitalul de Urgenta Floreasca, apoi tot pe Sfantul Stefan, dar unde se taie cu Plantelor, si acum i-am gasit la Piata Sfantul Stefan, aproape de Calea Calarasilor. Acolo a fost tot un restaurant italian inainte, Neptunus, care mai intai au deschis in parcul Herastrau.

E Bucurestiul vechi acolo, cu case din alte vremuri, cu copaci batrani, strazi niciodata drepte, cu un farmec de roman interbelic. Casa lui Nonna Mia e mijlocie, nici cea mai mica de pe strada, dar nici cea mai semeata. Are etaj, cred ca mai au o sala si acolo. Au o curte in fata, cu inca flori, la sfarsitul lui octombrie, imi inchipui o terasa linistita si inverzita acolo vara.

Amenajarea e placuta la Nonna Mia, potrivita locului si casei, culori calde, mult lemn, mobilier vechi, fete de masa cu partatele, ca de trattoria, flori pe mese, ghivece cu plante.

Meniul e din bucataria italiana clasica, traditionala, cu toate cele cunoscute. Aveau un brunch cand am ajuns noi, la 100 de lei, si tot insistau sa mancam ce pusesera deja pe mese, cred ca nu aveau chef sa gateasca in plus. Dar am rezistat si am insistat sa luam din meniu, mai ales ca ceea ce vedeam pe mesele de brunch nu arata deloc bine, nici ca sortimente, si nici cum arata mancarea, deloc apetisanta, uscata inainte de vreme si deja rece. Cred ca se vede asta si din poze…

Am luat niste paste care au fost bune, tagliatelle cu somon, apoi o tocanita, destul de buna si aceea; niste carnati cu piure cu trufe au fost buni, insa sparanghelul a fost oribil; supa de peste cu oase si cu creveti necuratati, pe care am dat 70 de lei, a fost asa si asa, cu prea mult bulion; desertul a fost bun, la fel si cafeaua. Un sos era cu zahar (prea mult), nu mai stiu la ce venise, dar m-a cam indispus, acesta este un truc ieftin, chinezesc, nu se face la restaurantele cu pretentii si cu preturile lui Nonna Mia.

Fiindca preturile mi s-au parut mari la Nonna Mia, am platit 293 de lei pe ce am descris mai inainte, si nu am plecat cu un gust bun de acolo, nici de la mancare si cu atat mai putin pentru banii platiti.

Serviciul a fost bun la Nonna Mia, in general, dar erau si putini clienti, asa ca au avut mai mult timp pentru noi.

Tin minte ca am mancat mai bine la Nonna Mia cand erau in Floreasca, si apoi la cealalta adresa. Nu stiu ce socoteli isi fac ei cu meniul, cu bucatarul si cu preturile, insa cred ca isi asuma un risc destul de consistent daca raman pe formula aceasta, descrisa de mine aici… (GB – octombrie 2017)

Nonna Mia, restaurant italian traditional la Piata Sfantul Stefan in Bucuresti

 

 

Data actualizarii: 18/11/2019

Nonna Mia (Sf. Stefan)  - Piata Sfantul Stefan, nr. 6

  • Rudy :

    Din vara lui 2018 , acolo functioneaza o braserie , as zice , pe nume Xago . Nonna Mia , desi un restaurant cu potential acum cativa ani , se pare ca nu au mai gasit reteta castigatoare.

  • Rudy :

    La piata sf stefan unde era nonna mia este deschis din vara lui 2018 o braserie, as zice, pe nume Xago . De Nonna Mia nu am mai auzit nimic , desi un restaurant cu potential acum ceva ani , din pacate nu au mai gasit reteta castigatoare.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close