Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Cine se crede bucatarul acela de imi ia 70 de lei pe o supa de peste cu oase si cu solzi?

Nonna Mia e un restaurant cu specific italian traditional, deschis acum cativa ani si pe care acum il vad in a treia casa. A fost mai intai pe strada Chile, pe langa Spitalul de Urgenta Floreasca, apoi tot pe Sfantul Stefan, dar unde se taie cu Plantelor, si acum i-am gasit la Piata Sfantul Stefan, aproape de Calea Calarasilor. Acolo a fost tot un restaurant italian inainte, Neptunus, care mai intai au deschis in parcul Herastrau.

E Bucurestiul vechi acolo, cu case din alte vremuri, cu copaci batrani, strazi niciodata drepte, cu un farmec de roman interbelic. Casa lui Nonna Mia e mijlocie, nici cea mai mica de pe strada, dar nici cea mai semeata. Are etaj, cred ca mai au o sala si acolo. Au o curte in fata, cu inca flori, la sfarsitul lui octombrie, imi inchipui o terasa linistita si inverzita acolo vara.

Amenajarea e placuta la Nonna Mia, potrivita locului si casei, culori calde, mult lemn, mobilier vechi, fete de masa cu partatele, ca de trattoria, flori pe mese, ghivece cu plante.

Meniul e din bucataria italiana clasica, traditionala, cu toate cele cunoscute. Aveau un brunch cand am ajuns noi, la 100 de lei, si tot insistau sa mancam ce pusesera deja pe mese, cred ca nu aveau chef sa gateasca in plus. Dar am rezistat si am insistat sa luam din meniu, mai ales ca ceea ce vedeam pe mesele de brunch nu arata deloc bine, nici ca sortimente, si nici cum arata mancarea, deloc apetisanta, uscata inainte de vreme si deja rece. Cred ca se vede asta si din poze…

Am luat niste paste care au fost bune, tagliatelle cu somon, apoi o tocanita, destul de buna si aceea; niste carnati cu piure cu trufe au fost buni, insa sparanghelul a fost oribil; supa de peste cu oase si cu creveti necuratati, pe care am dat 70 de lei, a fost asa si asa, cu prea mult bulion; desertul a fost bun, la fel si cafeaua. Un sos era cu zahar (prea mult), nu mai stiu la ce venise, dar m-a cam indispus, acesta este un truc ieftin, chinezesc, nu se face la restaurantele cu pretentii si cu preturile lui Nonna Mia.

Fiindca preturile mi s-au parut mari la Nonna Mia, am platit 293 de lei pe ce am descris mai inainte, si nu am plecat cu un gust bun de acolo, nici de la mancare si cu atat mai putin pentru banii platiti.

Serviciul a fost bun la Nonna Mia, in general, dar erau si putini clienti, asa ca au avut mai mult timp pentru noi.

Tin minte ca am mancat mai bine la Nonna Mia cand erau in Floreasca, si apoi la cealalta adresa. Nu stiu ce socoteli isi fac ei cu meniul, cu bucatarul si cu preturile, insa cred ca isi asuma un risc destul de consistent daca raman pe formula aceasta, descrisa de mine aici… (GB – octombrie 2017)

Nonna Mia, restaurant italian traditional la Piata Sfantul Stefan in Bucuresti

 

 

Data actualizarii: 18/11/2019

Nonna Mia (Sf. Stefan)  - Piata Sfantul Stefan, nr. 6

  • Rudy :

    Din vara lui 2018 , acolo functioneaza o braserie , as zice , pe nume Xago . Nonna Mia , desi un restaurant cu potential acum cativa ani , se pare ca nu au mai gasit reteta castigatoare.

  • Rudy :

    La piata sf stefan unde era nonna mia este deschis din vara lui 2018 o braserie, as zice, pe nume Xago . De Nonna Mia nu am mai auzit nimic , desi un restaurant cu potential acum ceva ani , din pacate nu au mai gasit reteta castigatoare.

  • Răspunde-i lui Rudy Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close