Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Franta. A fost cel mai tanar chef care a obtinut o steluta Michelin, si cel mai tanar care a obtinut doua stelute Michelin.
Claude Giraud a venit ieri la Bucuresti pentru o zi, ca sa pregateasca cina cu meniul de mai jos, la care am facut si pozele din galerie. Acum, cand scriu, e deja inapoi in Franta lui. Cina a fost la La Cave de Bucarest.
Menu Claude Giraud:
Amuse-bouche
Raviole de langoustines au jus de la presse
Bar rôti aux artichauts violets crus et cuits
Pigeon aux épices, embeurrée de navets
Fraises patientées à l’olive noire confite, glace vanille Bourbon
Claude Giraud
2 Michelin Star Chef (The youngest 1 Michelin Star Chef in 1982 and the youngest 2 Michelin Star Chef in France in 1988), ranked „Second best Chef of France” by The Times
Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari...Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost aco...
La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas ParnaudAm scris despre La Cave de Bucarest ca e unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti, si chiar printre cele mai bune din...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.