De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 lei, echivalentul a 71 de cenți, ca în 1971
Povestea Hard Rock Cafe a început când doi americani care trăiau în Londra și-au propus să aducă gustul de acasă pe pământ englezesc. Pentru o experiență fără precedent, au elaborat un mix irezistibil între preparate autentice, muzică bună și suveniruri de la mari artiști internaționali. Pe 14 iunie 1971 s-au lansat în afaceri, deschizând, în spațiul unei foste reprezentanțe Rolls Royce, primul restaurant Hard Rock Cafe.
Pentru a celebra 47 de ani de la fondarea brandului, pe 14 iunie 2018, restaurantele Hard Rock din întreaga lume vor oferi clienților, între ora 11 și ora 12, celebrul Original Legendary Burger la același preț ca în 1971 – 71 de cenți, echivalentul a 2,8 lei în restaurantul din București.
Burgerul Original Legendary din carne de vită ușor condimentată este asezonat cu bacon la cuptor, două felii de brânză Cheddar, un inel crocant de ceapă și o felie de roșie. Este servit într-o chiflă rumenită, alături de cartofi prăjiți și un sos special. Promoția se derulează pe principiul “primul venit, primul servit”.
Prin această ofertă aniversară, Hard Rock își propune să le mulțumească celor care, în decursul timpului, au transformat Original Legendary în cel mai popular produs al restaurantului. Începând din 1971, Hard Rock își desfășoară activitatea sub motto-ul ‘Love All, Serve All’ și își continuă această misiune și în prezent. (Comunicat de presa – iunie 2018)
Despre Hard Rock Internațional
Cu locații în peste 75 de țări, din care 184 restaurante, 24 hoteluri și 11 cazinouri, Hard Rock Internațional (HRI) este unul dintre cele mai cunoscute branduri pe plan mondial. Pornind de la o chitară a lui Eric Clapton, Hard Rock deţine cea mai mare colecţie din lume de obiecte care le-au aparţinut celor mai populare staruri pop-rock internaţionale, expusă în locaţiile sale de pe întreg mapamondul. Hard Rock este, de asemenea, celebru pentru sălile de concerte live și pentru colecţiile sale de haine şi produse legate de muzică. Compania deține, licenţiează și operează hoteluri și cazinouri din Tampa și Hollywood, FL, deținute și operate de compania mama, Tribul Seminole din Florida, și alte locaţii din Bali, Cancun, Ibiza, Las Vegas și San Diego. Alte restaurante au fost anunţate a fi inaugurate în St. Petersburg, Fortaleza, Casablanca și Chengdu. Pentru mai multe informaţii despre Hard Rock, accesaţi www.hardrock.com.
Referinte
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras
Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.
E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.
Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.
Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.
Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistasem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.
Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.
La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.
La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…
Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.
Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)