Pio Bistro – Conceptul de bistrou urban contemporan
Am revenit la Pio Bistro dupa scurt timp, pentru ca e foarte aproape de mine. Am luat „paste cu somon”, de data aceasta, si, spre surpriza mea, au fost niste paste cu o bucata mare de somon deasupra – cea din poza.
E destul de evident ca Pio Bistro se pozitioneaza ca un bistrou urban modern, si ca amenajare, descrisa anterior, dar si ca meniu si maniera de a face mancarea, care tine pasul cu modele zilei. Una dintre aceste tendinte, pe care am intalnit-o si in alte localuri care se pozitioneaza in acelasi fel, este sa simplifici retetele, sa scoti produsele in evidenta, inclusiv prin taierea lor in bucati mai mari – ceea ce au facut si cei de la Pio Bistro.
Serviciul a fost bun, cu un chelner foarte placut, si la fel de agreabili pareau si ceilalti care se mai invarteau pe acolo. (GB – martie 2018)
Bistrou modern, cu totul la vedere
S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o constructie usoara si recenta, unde inainte de ei a fost o cafenea cu nume vienez, a unui sirian cam agresiv.
Au facut reamenajari destul de consistente, unde era barul inainte, la parter, e acum o bucatarie complet deshisa. Jos au mai multe mese de bar, inalte, iar la etaj, intr-un salon mai mare, mese de cafenea. Conceptul e unitar, bine realizat, modern, se vede mana unui arhitect bun la Pio Bistro, cu tinta catre clientela tanara, emancipata, instarita, cool, hipster.
Pio Bistro se pozitioneaza ca o bucatarie urbana, moderna, semi-rapida, deschisa, cu totul la vedere. Nu au multe feluri, insa meniul e bine facut, cu cate ceva din toate, de la maruntisuri si salate la steak-uri consistente. Cand am vazut frunza verde de pe sigla lor…(citeste tot)
S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o construc...
Pret mediu pe meniu: 114 lei (29 lei antreurile, 42 lei felurile principale)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.