Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului.
Intr-un cadru distins, dar totodata intim si prietenesc, Chef Ionut Gagiu a delectat publicul cu o selectie variata a preparatelor, imbinand gusturile pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi oaspeti.
Meniul degustat a constat in:
Cappuccino de praz cu trufe;
Tartar de spanac cu ou de prepeliță si pesto;
Creveti AOP cu alge marine;
Pui supreme la cuptor cu sos de trufe, sufleu de conopida si piure de mazăre;
Ton in culori;
Rulada de iepure invelita in bacon cu trufe, foie gras si piure de păstârnac;
Vata de zahar cu mousse de ciocolata alba si un shot de Amaretto sour.
De asemenea, atmosfera a fost destinsa de muzica jazz live. Rezultatul? Imaginile vorbesc de la sine! (Daniel Catoi – noiembrie 2017)
De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ion...
Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vr...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.