Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Dragomir poate fi precomandat cu autograf
Prima carte de autor a jurnalistului culinar Cosmin Dragomir poate fi deja precomandată. Volumul, full color, 400+ pagini, copertă cartonată, format mare va fi livrat la începutul lunii august.
Curatorul de zacusca – texte gastronomice este o culegere de articole, studii, editoriale si interviuri publicate in diferite medii, dar si inedite (scrise special pentru acest volum). Volumul abordeaza diferite teme de istorie ai antropologie culinara romaneasca si beneficiaza de o multitudine de ilustratii. In format mare, coperta cartonata, full color si consistent (352 de pagini) volumul poate face deliciul oricarui gurmand, gourmet sau pasionat de lectura. O sa descoperiti o sumedenie de fun facts gastronomice autohtone care dovedesc cat de suprinzatoare este istoria noastra culinara. Cartea se adreseaza tuturor categoriilor de cititori, nu are pretentii academice, ba chiar din contra, este scrisa si paginata cu gandul de a nu intimida pe nimeni.
Cosmin Dragomir este fondatorul GastroArt – prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti, coorganizator al Congresului National de Gastronomie si Vin, coinitiator al legii Ziua Nationala a Gastronomie si Vinurilor din Romania, organizator a zeci de conferinte, dezbateri si evenimente cu tematica – identitate gastronomica nationala.
Volumul poate fi precomandat exclusiv de pe bioshopromania.ro de unde puteți alege din mai multe pachete promoționale, carte, carte + Vin pentru Zacuscă un concept recent lansat de GastroArt, carte, vin și diferite zacuște.
Curatorul de zacuscă este un proiect editorial susținut de Eisberg Simply Fresh, BioshopRomania.com. Domeniile Averești, Dreamstime.com, TeamFresh și Cabana Vânătorilor. (Comunicat de presa – iunie 2021)