Family Meals – selecția de produse gătite, disponibile în cantităti mari, pentru întreaga familie
Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează Family Meals, selecția generoasă de produse gătite, disponibile în cantități mari, potrivite pentru întreaga familie. Astfel, începând de astăzi, clienții care accesează platforma www.redangusdelivery.ro vor putea comanda o varietate de preparate, precum salata cu legume, citrice și bucăți de vită la grătar (600 grame), supa de pui cu tăieței de casă (2,2 litri), soteul de vită cu vin roșu și pilaf cu ciuperci (1,2 kilograme), coastele de porc, gătite la cuptor și servite cu sos barbeque (900 grame), torturile și deserturile realizate în bucătăria proprie și multe altele.
“Știm că, în această perioadă, oaspeții noștri petrec mai mult timp acasă, unde se simt în confort și siguranță, dar știm și că își doresc să se bucure de preparate delicioase, de încredere, realizate din ingrediente de calitate, respectând cele mai înalte standarde de igienă. De aceea, am pus la punct această gamă de produse menite să le satisfacă exigențele, să îi ajute să reducă spre minimum timpul în bucătărie și să bucure papilele întregii familii. Astfel, ei se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să petreacă timp cu cei dragi și să se mențină sănătoși și în siguranță.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.
Selecția Family Meals include preparate din bucătăria americană, specifică localului – clasicele mac and cheese, cheesecake -, dar și produse românești, cum sunt zacusca de vinete, ciorba rădăuțeană și papanașii, sau internaționale – penne carbonara, gulaș de vită, linguini cu chorizo și creveți etc.
Prețurile produselor cu porții multiple variază între 13 și 94 de Lei pentru aperitive, supe și feluri principale, în timp ce tortul de brânză (2,2 kilograme) costă 155 lei.
Meniul complet se găsește pe site-ul www.redangusdelivery.ro, iar comenzile se livrează în 24 de ore, de la plasare, într-un interval orar agreat cu clientul. Valoarea minimă este de 100 Lei, transportul în București este gratuit, iar, pentru județul Ilfov, valoarea sa este de 30 Lei. Toate livrările se realizează prin curieri proprii, ceea ce înseamnă că echipa restaurantului poate controla fiecare aspect, de la primirea ingredientelor, gătire și până la momentul predării clientului, asigurându-se astfel că toate preparatele respectă cele mai înalte standarde. (Comunicat de presa – august 2020)
Referinte
Red Angus, o treaba americana foarte bine facutaAm fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...
Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta
Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca Red Angus e un restaurant foarte bine amenajat, iar vita e excelenta. Nu a fost o surpriza, asadar, sa se regaseasca din nou printre catigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor si la ultima editie pentru data la care scriu, in 2019. (GB – martie 2020)
Cel mai bun steak(house) din Bucuresti
Am revenit la Rad Angus de mai multe ori de la primul comentariu, cel de la sfarsitul lui februarie de anul trecut, insa nu am mai scris desspre ei, si pentru ca nu mai era nimic nou de zis, fiind un restaurant destul de constant.
De mentionat doar ca la editia din acest an a Topului Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, Red Angus au primit premiul pentru Cel mai bun steak din Bucuresti (vita nejaponeza). (GB – august 2018)
Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.
Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrului Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.
Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.
Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca „bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.
Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean. Serviciul e si el bun, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.
Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)
Saloanele americane