Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(Jul 2024 )
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
(May 2024 )
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
(May 2024 )
Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...
(Apr 2024 )
Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...
(Apr 2024 )
Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...
(Mar 2024 )
Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...
(Feb 2024 )
Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...
(Feb 2024 )
Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...
(Feb 2024 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...
(Jan 2024 )
Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...
(Jan 2024 )
Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...
(Jan 2024 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...
(Dec 2023 )
Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...
(Dec 2023 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...
(Nov 2023 )
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
(Nov 2023 )
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
(Nov 2023 )
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
(Nov 2023 )
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
(Nov 2023 )
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
(Oct 2023 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
(Oct 2023 )
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
(Oct 2023 )
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
(Oct 2023 )
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
(Oct 2023 )
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
(Sep 2023 )
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
(Sep 2023 )
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
(Jul 2023 )
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
(Jul 2023 )
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
(Jun 2023 )
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
(Jun 2023 )
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
(Jun 2023 )
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
(Jun 2023 )
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
(May 2023 )
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima saptamana de relaxare dupa carantina pandemica. Doar terasele, conform reglementarilor in vigoare la data la care scriu. Astazi cele din zonele Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor .
Restaurante deschise:
Ai Sushi Bar – aproape toate mesele ocupate
Aphrodisia – vecinii spun ca terasa e deschisa, insa pe seara era totul inchis
B4 Market – deschid pe 15 iunie
BiBo
Bistromar – aproape toate mesele ocupate
Bun si tot – cateva mese ocupate
Cava Bistro – aproape toate mesele ocupate
Centocitta – aproape toate mesele ocupate
Cucinetta – aproape toate mesele ocupate
Coffee Map Roastery – au un sistem ciudat, am vazut ca oamenii stau afara cu cestile de cafea in mana, in picioare, pe trotuar
Dabeef – cateva mese ocupate
DonCafe Brasserie – aproape toate mesele ocupate, inclusiv unele puse ad-hoc si pe un spatiu care nu e al lor
E3 by Entourage – plin din prima zi, si la pranz si seara
Fish House – cateva mese ocupate
Frudisiac – aproape toate mesele ocupate
Gabbiano – cateva mese ocupate
Gargantua d’Oro – cam pe jumatate plin
Grano – cateva mese ocupate
Il Calcio Floreasca – cateva mese ocupate
Kanpai – aproape toate mesele ocupate
Lovin – cateva mese ocupate
Maccheroni – cateva mese ocupate
Maize , cu un meniu simplificat
Mon Cheri – cateva mese ocupate
Mozzafiato – au extins terasa pe trotuar, cateva mese ocupate
Noblesse – nu am vazut pe nimeni
Nuba Cafe – aproape toate mesele ocupate
Pancakes & More – nu se vedea nimeni la pranz pe terasa
Pata Negra – aproape toate mesele ocupate
Petite Bistro – aproape toate mesele ocupate
Pio Bistro – cateva mese ocupate
Raionul de Peste – aproape toate mesele ocupate
Rawdia – cateva mese ocupate
Rue du Pain – nu erau mese ocupate
Select – coada de bugetari la take away, vreo doua mese ocupate
TED Coffee
Tuk Tuk – nu erau mese ocupate
Two Minutes
Vacamuuu – cateva mese ocupate
White Horse – cateva mese ocupate
Yoshi – aproape toate mesele ocupate
Yuki – nu erau mese ocupate
Zen Sushi – plin in permanenta, coada de clienti care isi incearca norocul
Zexe Aviatorilor – aproape toate mesele ocupate Restaurante care nu au deschis inca, sau care se inchid definitiv:
Restaurante si cafenele deschise in Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor
Restaurante inca inchise in aceeasi zona
Data actualizarii: 18/06/2020
Comentarii (2)
Vacamuuu este deschis!!!
Pai e trecut in lista restaurantelor deschise, asta am zis si eu… GB