Cei mai cunoscuti patroni de restaurante, cafenele si alte localuri din oras, nu neaparat pentru ca acele localuri ar...

Ord. dupa

Alexandru Sautner are 49 de ani si lucreaza de peste 27 de ani in dom...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile retail si horeca, Andre...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, a deschis ...

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

Trattoria Il Calcio este de 17 ani pe piata gastronomica din Romania. ...

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Misch...

Daniela Chiriac are 36 de ani, a absolvit Universitatea Romano-America...

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucur...

30 de milioane de Euro din Blue Ocean, nu-i rau deloc...Dragos Pet...

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in preze...

Pizza PPH exista pe piata de delivery din Bucuresti inca din anul 2008...

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Econo...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Chef Joseph Hadad around The World“I breath flavors. The mag...

Kana Hashimoto este manager, dar si actionar al locatiilor Japanos, da...

Kera Calita, doamna Aurora NicolauSe stie din legendele transm...

Dupa numele de botez se numeste Aurora Leventis, dupa casatorie Nicola...

Se numeste Marcelus Lucian Suciu, are 41 de ani si e CEO-ul grupului M...

Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti, si-a inceput c...

Marius Sucala-Cuc e in industria hoteliera de mai bine de 4 ani, de ca...

Nicu Avram are 29 de ani si este managerul restaurantului Vatra Neamul...

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentu...

Razvan Crisan este co-fondator si CEO al Grupului M60 (M60 Cafe, Kane ...

Un om fericitRomica, poreclit si Romeo Oprea, nu are cel mai bun r...

Sorin Barbu este proprietarului restaurantelor Alioli si La Finca by A...

Începând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean s-a îmbo...

Afiseaza

Un om fericit

Romica, poreclit si Romeo Oprea, nu are cel mai bun restaurant din Bucuresti, nici pe cel mai scump, nici pe cel mai ieftin, nici pe cel mai mare, nu s-a imbogatit din afacerea cu restaurante, insa e unul dintre cei mai veseli si mai optimisti din oras. Nu prea se intampla sa intri la Exile, restaurantul lui, si sa pleci fara numarul lui de telefon in agenda si el cu al tau, chiar daca e prima data cand ajungi acolo, si nu pentru ca ai fi auzit de Romica si de restaurantul lui, ci doar din intamplare. Romica e baiat frumos, face sport, e viril si, mai ales, zambeste tot timpul, si nu pentru ca i-o cere postura lui de patron de restaurant, ci pentru ca asa este Romica, el e fericit. Si, asa cum scrie si in manualele de psihologie, aceasta fericire e contagioasa, se transmite de la un om la celalalt. Romica e organizator de petreceri, stie sa faca asta mai bine decat multi alti patroni de restaurant. L-am rugat sa-mi scrie mai multe despre el si sa-mi trimita poze. Sper sa-si faca timp, intre doua dintre multele si foarte desele lui vacante… (GB)

Exile

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de film...La Exile, restaurantul lui Romica din Piata Dorobantilor, mergi cand vrei sa faci o petrecere, fiindca stii ca Romica t...

Data actualizarii: 27/05/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close