Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza din Bucuresti
Nu stiu cum vand la bacania din Popa Petre a celor de la Sara, insa restaurantul (bistroul, mai bine spus) pare sa le mearga din plin. Si asta i-a incurajat, fara indoiala, sa mai deschida un local identic, si presupun ca vor continua.
Al doilea Sara a fost deschis de doua saptamani in Agora Floreasca, si e al doilea restaurant deschis din cele multe anuntate acolo.
Sara sunt in partea din fata a complexului Agora Floreasca, spre strada, spre Calea Floreasca, singura zona in care lucrarile de constructie si de amenajare sunt cat de cat avansate. Sunt intre Yasou, primul deschis, despre care am scris deja, si ceva pe care scrie Paul, care se va deschide si el in urmatoarele saptamani, dupa cum se vede uitandu-te inauntru.
Sara din Agora Floreasca e aproape identica cu Sara Restaurant and More din Popa Petre, pana si ca forma a spatiului: lunga spre in spate si ingusta in fata, spre strada, cu bacania in stanga, chiar de la intrare, si cu un singur sir de mese, nu multe.
Meniul italienesc clasic e ca si dincolo: paste si pizza, ceva sandviciuri si salate, cosuletele lor gatite la abur, despre care am scris deja, deserturi. Eu am luat pizza si paste, desigur. Foarte bune, printre cele mai bune pe care le poti gasi in Bucuresti, si asta pentru ca sunt facute cu produse si ingrediente de calitate. Si mai scumpe decat in alta parte, dar e normal sa fie astfel. Si deserturile si cafeaua au fost bune.
Serviciul a fost bun, cu o chelnerita dezinvolta si bine dispusa, atenta si zambitoare. Clienti destui, unii vorbind italieneste – o nota buna pentru un restaurant abia deschis.
Sara din Agora Floreasca e, asadar, unul dintre cele mai bune restaurante italienesti traditionale de pizza si paste din Bucuresti. Si terasa din fata se profileaza a fi atragatoare, asa ca Sara Floreasca vor fi un bistrou – bacanie de succes, nu ma indoiesc de asta… (GB – februarie 2019)
Comentarii (1)
George, am comandat acasa un platou cu porchetta mortadella, salame. Porchetta avea un gust ciudat, nu am putut sa mananc.