Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Ce merge in Baba Novac si la Piata Muncii s-ar putea sa nu mearga si in Piata Victoriei

Lucrurile s-au petrecut in felul urmator: niste oameni care au un grup cu foarte multe restaurante, cateva zeci, au luat cadavrul fostului Sarpele Roz si au incercat sa-l resusciteze. Au facut acolo un restaurant grecesc, KOS. Dupa mai putin de jumatate de an, previzibil, as spune eu, au constatat ca nu merge asa cum credeau ei si au cautat o solutie.

Solutia a fost sa-i schimbe numele si (destul de putin, din cate mi-am dat seama) specificul, punand mai multe fructe de mare in meniu ca sa se asorteze cu noul nume, Scoici si Creveti. La ambianta nu am observat vreo schimbare. Ba dimpotriva, pe niste pereti inca mai apare numele KOS, iar pe meniul de bauturi la fel.

Terasa e, insa, mai frumoasa la actualul Scoici si Creveti, dar asta pentru ca a venit vara si s-au inverzit toate, au pus si niste flori, si o terasa atat de mare e ceva neasteptat in centrul centrului Bucurestiului.

Mancarea nu mi s-a parut cu nimic mai buna decat la fostul KOS, semn ca schimbarea e doar cosmetica. Serviciul a fost bun, preturile rezonabile. Clienti putini si grabiti, probabil de la numeroasele cladiri de birouri din jur.

Am fost la cateva restaurante din grupul lor, si in centru si departe, desi nu am scris despre toate. Pe cele din cartierele mai indepartate le-am vazut pline de mai multe ori. Asta le-a dat curaj, probabil, sa se aventureze si in centru si in nord. Restaurantul acesta unde au acum Scoici si Creveti e imens, e fostul Marul de Aur. Pe acesta nu cred ca-l umpli la fel ca pe Monza, de pilda, chiar daca are gradina aceasta mare si umbroasa. Clientii din centru au mai multe restaurante la indemana, unele chiar bune. Pe de alta parte, au si lefuri mai mari, si sunt mai usor despusi sa cheltuiasca ceva bani in plus pe o mancare chiar si cu putin mai buna.

Sper sa ma insel, le doresc sa le mearga bine, se vede ca s-au straduit mult. Dar nu cred ca-i va prinde sfarsitul anului cu acelasi nume, Scoici si Creveti… (GB – iunie 2018)

Scoici si Creveti, restaurant grecesc cu fructe de mare, fostul Kos

Scoici si Creveti, restaurant grecesc cu fructe de mare, fostul Kos

Scoici si Creveti – un nou restaurant in centrul Bucurestiului

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul orașuluiA venit vara! Vremea frumoasă ne îndeamnă să ieșim din casă și să căutăm locuri care să ne bucure sufletu...

KOS

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment...KOS e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in decembrie 2017 in locul faimosului Marul de Aur de pe vremea comunistilor, dat apo...

Data actualizarii: 15/11/2019

Scoici si Creveti  - Calea Victoriei, nr. 163 (Piata Victoriei)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close