Stejarii Pool Club
www.facebook.com/stejariicountryclub
0741.500.800
Stejarii Pool Club – Nu de aici vin banii lui Tiriac…
Dar nici nu va saraci daca restaurantul e gol mai tot timpul, asa cum l-am vazut de fiecare data cand am trecut pe acolo. Dupa un an, nimic nou: acelasi meniu destul de cuminte, conservator. Am luat un tartar de crab, destul de bun – pe care nu ai putea sa-l strici chiar daca ti-ai pune mintea cu el. Apoi o buratina buna – dar pe asta sigur nu au facut-o ei in bucatarie. Si, oricum, toti au acum buratina buna in restaurantele lor, chiar si cele de cartier. Muschiul de vita si pestele sole bunicele, sosurile banale, cartofii prajiti de lasat in farfurie. Serviciul foarte bun, ca de fiecare data. La fel de scump – nicio surpriza aici. I-am lasat in lista restaurantelor cu bucatarii fine, desi cu inima indoita… (GB – martie 2019)
Stejarii Pool Club a fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme…
Nu stiu daca spun corect ca Stejarii Pool Club e restaurantul lui Stejarii Country Club, insa nu conteaza prea mult, toata lumea intelege ca e in complexul acela rezidential de lux din zona Jandarmeriei, peste sosea de Mallul din Baneasa. Acolo sunt aciuiti multi dintre bogatii Romaniei, asa ca totul e in stil mare.
Stejarii Country Club e un complex de agrement spectaculos, cu piscine, terenuri si Sali de sport, centre de conferinte si multe altele. Restaurantul a fost deschis mult mai tarziu, se pare ca Tiriac s-a decis greu asupra onceptului. Au fost mai multe variante luat in calcul, inlusiv niste francize celebre, sau sa-l dea in administrare vreunui patron cunoscut de restaurante de lux, insa pana la urma am inteles ca au decis sa-l faca singuri.
In timpul verii mai au niste terase in jurul piscinei in care se poate sta si manca, nu stiu daca au o legatura directa cu restaurantul sau au concepte si bucatarii complet separate.
Restaurantul Stejarii Pool Club…
ocupa o parte dintr-un hol foarte mare, nu are o sala sau o incinta distincta. E cu vedere directa spre piscina, printr-un perete de sticla. Desigur, e foarte elegant, bine facut, luxos, aerisit, cu mesele spatiate.
Cand au deschis prima data, au adus un mare chef francez, care s-a instalat la Bucuresti si a facut o adevarata Grande Cuisine la Stejarii Pool Club, fara nimic diferit fata de marile restaurante frantuzesti de la mama lor sau de pe unde mai sunt in marile capitale si orase. Totul era impecabil, mancarea cea mai fina, cum nu mai gaseai in Bucuresti (cred ca Le Fin Palais Royal din Piata Amzei se inchisese deja, doar cu acela ar mai fi putut concura).
Acum am gasit cu totul altceva la Stejarii Pool Club… Un meniu mult mai „cuminte”, foarte mult dus spre bucataria italiana (cu pizza inclusiv), mancaruri mai degraba obisnuite, pe care le gasesti in multe alte restaurante din Bucuresti. Mancarea e inca buna la Stejarii Pool Club, atent facuta si prezentata, nimic de zis, insa acum e un „mare restaurant” mai mult prin atmosfera si semnificatia locului decat prin bucatarie.
Si seriviciul a fost bun, desi mecanic si cu chelneri care nu stiua ce sa faca daca li se intampla ceva ce nu li se mai intamplase alta data. Noroc ca aveau niste supervizori care interveneau cand ii vedeau in dificultate…
Preturile sunt mari la Stejarii Pool Club, bineinteles, o masa in doi cu un vin bun muta repede 5-600 de lei din buzunarul tau in cel al domnului Tiriac.
Stejarii Pool Club nu mai pare, deci, un restaurant pentru care sa te sui in masina si sa vii de departe doar pentru mancare. Vii acolo sa faci sport, afaceri, sa te balacesti sau cine mai stie ce, si mananci si la Stejarii Pool Club, daca nu vrei sa treci soseaua pentru chiftelutele ieftine de la Ikea… (GB – februarie 2017)
Referinte
Multa lume se intreaba, adesea cu o sincera amaraciune, Vaaai, dar cand vom avea si noi un restaurant de nivel Michelin in Bucuresti? Si asta facandu-se ca au uitat ca au existat astfel de restaurante...
Stejarii Pool Club - Str. Jandarmeriei, nr. 14A (Stejarii Country Club)
Comentarii (3)
Nu stiu daca restaurantul are legatura cu sala mare de evenimente, insa am vazut cel mai prost serviciu intalnit vreodata, dintre toate evenimentele la care am fost – si nu putine deloc… La un eveniment foarte pretentios si foarte scump, numarul de personal de sala a fost absolut insuficient! Nu erau farfurii, nu erau tacamuri, nu gaseai niciun servetel, de trebuia sa mergi pana la toaleta ca sa iei unul, mesele necuratate gemeau de farfurii murdare, de au inceput oamenii sa le puna printre tavile cu mancare! O imagine absolut dezgustatoare, sa vezi sute de tavi si recipiente cu mancaruri scumpe, si printre ele tot atatea farfurii murdare, pentru ca nu le lua nimeni. Cineva trebuie sa dea socoteala pentru toate acestea, fara indoiala, si cineva trebuie sa fie dat afara dupa o asemenea umilinta produsa clientului care a platit o avere pentru eveniment! GB
As dori sa precizez faptul ca este poate cel mai prost text, ce se vrea a fi o recenzie, pe care am avut neplacerea sa-l cunosc. Nu este posibil ca o recenzie a unui restaurant, spatiu, sa fie construita sub aceasta forma bruta, semintara, caci pe mine acolo ma duce cu gandul atunci cand parcurg aceste randuri. Nu sunt un fan al celor de la Stejarii si am ajuns in nefericita circumstanta in care sa caut anumite informatii pe site-ul dumneavoastra. Daca doriti sa aveti succes in acest business, va recomand sa va revizuiti textele scrise cu pixul rezemat de coccis. Dezamagitor!
Nu e o recenzie, sunt niste note si trebuie luata ca atare. Nu pot fi folosite daca vrei sa-ti faci un botez acolo, de pilda, intr-adevar… GB