Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașului

La finalul lunii mai 2018 s-a deschis un nou local în București, departe de agitație și trafic, cu o grădină generoasă și răcoroasă. Suento este situat pe strada Toamnei 101 și este noul spațiu deschis de echipa Gram Bistro din Piața Victoriei.

Noul local este împărțit astfel: un bistro format din două încăperi cu o capacitate de peste 40 de persoane și o grădină generoasă ce poate găzdui până la 70 de persoane la mese.

“Suento este o poveste frumoasă dusă mai departe, un loc al bucuriei și pasiunii pentru ceea ce facem, un loc de întâlnire urban, aparte prin simplitate, savoare și experiență. Ne dorim ca pentru toți cei ce ne calcă pragul, Suento să devină un loc drag, de suflet, care să bucure și să încânte, un loc al prieteniei, al simțurilor și momentelor frumoase.”, spune Adriana Dănilă, managing partner Suento by Gram.

Bucătăria Suento este modernă și cosmopolită și se concentrează pe mâncăruri nepretențioase, dar gustoase și combinații originale din cele mai fine ingrediente sezoniere. Dacă ești pe fugă și vrei să îți potolești rapid foamea, poți alege între un platou delicios cu humus, brânză feta și pita grecească și o selecție de brânzeturi românesti, servite cu fructe și crackers. Pentru iubitorii de burgeri, lucrurile stau simplu: clasicul burger de vită servit cu murături și cartofi prăjții sau varianta gourmet, ce se prezintă cu un topping de gorgonzola și gem de ceapă caramelizată. Pentru zilele călduroase de vara, păstrăvul din Valeputna, servit cu un carpaccio de legume, pesto și sos de lămăie, poate fi alegerea ideal de ușoară.

La capitolul băuturi, la Suento vei găsi o selecție interesantă de vinuri românești, bere artizanală, cocktail-uri și fresh-uri.

Începând cu acest weekend (9-10 iunie), la Suento va fi disponibil și un meniu de brunch.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Suento si pe pagina de Facebook. (Comunicat de presa – iunie 2018)

Suento by Gram, iunie 2018

Gradinile ascunse ale BucurestiuluiSuento by Gram se cheama asa pentru ca e al celor care au Gram Bistro in Piata Victoriei, la parterul America House. Suento by Gram e un restaurant nou-nout, abi...

Suento by Gram

Fiindca nu am vazut picior de femeie la Suento by Gram sa fie explicatia dezordinii?Suento by Gram e un bistrou cu multa personalitate. Reusesc sa iasa in evidenta prin una dintre marile gradini a...

Data actualizarii: 10/06/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close