Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

SushiRoom pariaza pe apetitul pentru contraste al oamenilor cu bani

SushiRoom in Piata Dorobantilor SushiRoom au fost cativa ani in centru, langa Atheneul Roman, unde au lasat locul lui Bistro Ateneu, al acelorasi proprietari, Cristi Preotu si Calin Capusan. Acum s-au mutat in Piata Dorobantilor, la intrarea de pe Beller, unde era inainte Steak Up. Au deschis la sfarsitul lui iunie, dupa indelungi lucrari, pregatiri si teste.

Au amenajat coltul alocat ca si celelalte doua restaurante din piata, ceva mai batranul Raionul de Peste, si vecinul lor de culoar, Noodle Bar by Tuk Tuk. Arata foarte bine pentru un street-food augmentat, cu materiale de buna calitate, design facut de arhitecti buni. Doar muzica e foarte agresiva si foarte nelalocul ei, dupa gusturile noastre.

Primul SushiRoom a fost unul dintre cele mai bune si mai sofisticate restaurante de sushi si vita japoneza din Bucuresti, inainte sa se mute aici. Au promis ca vor ramane la fel de buni, si vad ca s-au tinut de cuvant. Au adus, cu eforturi nu mici, unul sau mai multi bucatari talentati si foarte muncitori din Asia. Am mancat multe feluri de sushi la ei, si alte mancaruri japoneze si asiatice la deschidere, apoi cateva zile mai tarziu. Toate ni s-au parut foarte bune, la fel cum le stiam si dincolo, desi diferite.

Au fost lenti, nu inteleg de ce, mai ales ca era putina lume. Serviciul a fost bun, preturile mari, ca si la SushiRoom de dinainte.

Noul SushiRoom a indesit, asadar, populatia de restaurante japoneze de top dintre Piata Dorobantilor si Piata Floreasca. Sa vedem cat va conta aparenta pe jumatate inselatoare de street food in competitia redutabila cu mai vechii si asezatii concurenti ai lor pe acest tip de bucatarie exotica… (GB – iulie 2019)

Deschiderea SushiRoom

Now at the Opening of the new-located SushiRoom#Restocracy #SushiRoom #LeManoir #Sushi #Sashimi #Opening #Restaurant #Premium #Experience #Event #Horeca #Chef #Japanese #Cuisine #Dining #Bucharest #Gourmet #FoodLover #Foodie

Publicată de Restocracy pe Joi, 27 iunie 2019

 

Data actualizarii: 15/05/2020

SushiRoom (Piata Dorobantilor)  - Piata Dorobantilor, intrarea Beller

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close