Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase
Daca in anul 2019 s-a pus accentul pe culorile puternice, precum burgundy, culori care impresioneaza si ies in evidenta, in 2020 se pune accentul pe culori naturale, culoarea acestui an fiind inspirata de mare si ocean. Se pastreaza totusi in centrul atentiei si tonurile de verde, in special in cazul evenimentelor desfasurate in aer liber.
De aceea, in cazul spatiului de evenimente, se pune accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul lacului, cum este Parcul Lacul Tei. In cazul spatiilor interioare, in special in cazul nuntilor de iarna si toamna, se pune accentul pe decorurile fastuoase, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale impunatoare si saloane aerisite, spatioase si luminoase, fie ca beneficiaza de lumini naturale sau artificiale puternice. Un avantaj important il vor detine saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spatii de fumat sau ca zone pentru cununii si receptii informale.
Ca si in cazul decorurilor pline de flori, in cazul rochiilor de mireasa tendinta este de a atrage atentia si de a iesi in evidenta folosindu-se decoratiuni in forma de flori 3D pentru impodobirea rochiilor, in special in cazul rochiilor simple, cu o croiala fluida sau in cazul celor stil printesa. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer dar studiat si un machiaj nude, adaptat personaliatii fiecarei mirese.
Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in acest an, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare.
Cerinta pentru florile criogenate a crescut in acest an, tot mai multi furnizori de arta florala oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus, precum si aranjamente florale in apa sau din flori criogenate pentru mese. Buchetul miresei a devenit mult mai mare si, in functie de stilul folosit, poate fi alcatuit din atat flori ample, cu aspect impunator, cat si din flori simple, asemanatoare cu cele de camp.
In 2020, Candy Bar-urile cu dulciuri si fructe continua sa fie la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea vedeta a evenimentului.
Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anilor trecuti care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar – un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.
Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a devenit un „must have” al fiecarei nunti, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), o fotografie cu fiecare cuplu invitat, alaturi de miri, fiind printre cele mai cautate si folosite marturii de nunta.
Intrucat culoarea dominanta a anului 2020 este inspirata de nuantele marine (albastrul ocean, negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip), pe aceste culori se va pune accentul la alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pentru tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc)! (Articol de Corin Romanescu – februarie 2020)
Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.
In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii 2 ani se numara: ”Sanatate prin aqua gym”, ”Vinum Et Carmina”, ”Toamna se numara… nuntile”.
Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.
THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.
Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).
Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379
Email: office@president-events.ro
Website: www.the-president.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
Program: Luni-Duminica: 10-24
Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniu
The President e un restaurant foarte mare, pus chiar in Parcul Tei, pe malul Lacului Tei, ajungandu-se acolo pe la intrarea de pe bulevardul Lacul Tei ( 🙂 ), vizavi de Facultatea de Constructii. Mergi destul de mult prin parc pana sa ajungi la ei, ceea ce e destul de placut.
The President e, mai degraba, un grup de patru saloane de evenimente, in care intra vreo mie de petrecareti, la nevoie, dupa cum spun ei. De cum da caldura, insa, se sta numai afara, pe o terasa foarte mare si ea. Cam ciudata terasa, probabil ca facuta in multe etape, fiindca diferitele portiuni din ea nu par sa aiba legaturi de concept si de design una cu cealalta. Dincolo de terasa se mai vad niste acareturi, cred ca o piscina si alte cladiri, tot pentru ceva agrement, fara indoiala. Nu stiu daca tot ale lor sunt.
Prima portiune a terasei arata mai bine, e mai aerisita si are un aranjament unitar, insa pe masura ce mergi mai spre spate, locul devine din ce in ce mai inghesuit, mai amestecat si mai neingrijit. Muzica deranjanta pentru noi, insa ceilalti nici nu cred ca o auzeau.
Am stat mult timp la o masa soioasa, necuratata de la cei de dinainte, pana sa vina cineva sa o stearga. Si nici dupa aceea nu mi-ar fi venit sa pun telefonul sau orice altceva pe ea, ca nu a sters-o cu un detergent sau cu un dezinfectatnt, ci doar cu o carpa uda, care stersese multe alte mese inaintea ei, fara indoiala…
Meniul e provincial la The President, destul de primitiv, restaurantele mari din Bucuresti nu mai fac asa ceva de vreo zece, cincisprezece ani. Insa si clientela e destul de provinciala la The President, daca te uiti la ei mai atent, asa ca disonanta nu e chiar atat de mare pe cat pare la prima vedere. Mancarea a fost banala, desigur, insa nu de nemancat. Doua halbe de bere au avut o contributie importanta la scaderea nivelului nostru de toleranta.
Ne-am inteles bine cu chelnerii si cu chelneritele, nu am cautat noduri in papura si acolo. Noroc ca eram pregatiti sa stam, aveam de vorbit, altfel ne-ar fi enervat foarte tare aproape ceasul de asteptare pentru cele doua farfurii cu mancare de duzina.
The President e un restaurant de cartier, prepozitia si substantivul de dupa ea trebuind a fi citite si percepute ca fara pauza intre ele si indisolubil unite. Ca un adjectiv, adica. Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniul verde ferfenitit… (GB – aprilie 2018)