Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și acorduri mexicane la Tequila Party! Pe 24 iulie Ziua Tequilei este sărbătorită cu o ofertă specială la delicioasele cocktailuri Margarita, Tequila Sunrise și shoturi de tequila Jose Cuervo: cumperi o băutură, iar pe a doua o primești din partea casei!
Vei savura combinația unică de ingrediente pe care Chef Corneliu Cârstea a creat-o exclusiv pentru acest eveniment, după rețete tradiționale:
CRISPY SHRIMP WITH TEQUILA AJI AMARILLO SAUCE
Creveți rumeni aurii, înveliți în pesmet Panko, presărați cu nuci picante, coriandru, ceapă verde, brânză Feta și sos picant cu Aji Amarillo și tequila.
TACOS WITH LIME AND TEQUILA CARNITA PORK
Trei mini-tacos cu tortilla de porumb, salată verde, pico de gallo, brânză, sos picant, smântână și carne de porc afumată.
GRILLED TEQUILA LIME CHICKEN
Jumătate de pui marinat în tequila și suc de lămâie verde, gătit pe grătar și acoperit cu sos Honey Citrus. Se servește pe un pat de orez cu legume, alături de porumb la grătar.
TEQUILA LIME AIOLI BURGER
Burger de vită asezonat cu sare de mare și tequila, servit într-o chiflă neagră, cu sos de usturoi, tequila și lime, ceapă roșie la grătar, dulceața din cârnați Chorizo, peste care topim brânză Gouda. Se servește cu cartofi prăjiți.
Alungă plictiseala cu cele mai răcoritoare băuturi pe bază de tequila și cocktailuri exotice, create de barmanul Valendino Youvan. Și, pentru a duce magia la tine acasă, vei putea deprinde direct de la el tainele mixurilor savuroase la barul mobil de pe terasă.
Nu rata o experientă exclusivistă ce îți va desfăta simțurile! În nicio altă zi nu vei mai putea încerca aceste rețete originale, așa că nu mai sta pe gânduri, rezervă o masă acum la 021 2066261. (Comunicat de presa – iulie 2018)
Referinte
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...
Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras
Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.
E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.
Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.
Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.
Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistasem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.
Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.
La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.
La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…
Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.
Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)