Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din Sectorul 1

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

4 comentarii

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

1 comentarii

Cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile unul din...

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

1 comentarii

Amoom cu Chef Sorin Miftode - o nouă lovitură gastronomică a famili...

2 comentarii

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

Boema de meserie de la Palatul UniversulApollo111 este la subsolul...

Un bistrou de business center bunArco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

O veste foarte bună pentru corporatiștii de la Aviatorilor – Charl...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

2 comentarii

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrouAm revenit la Atelierul ...

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

Ca in marile metropole bogateAviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Avocadoo 2 este un bistrou cu preparate pe baza de avaocado, situat in...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

1 comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Local boem, ultima sansa pentru Barka SaffronBarka Saffron e un mi...

2 comentarii

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritateFoarte fr...

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

Un restaurant libanez in care lucrurile sunt clareBeirut e un mic ...

Bellini Barn. Dar i-au spus, mai poetic, Bellini Garden...Acolo a ...

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocr...

10 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica.Be...

5 comentarii

Boema romantica din centrul BucurestiuluiBernschutz & Co este...

Bistro Dorobanti este un local cu autoservire, situat pe Calea Doroban...

Bistro Mangerie este un bistrou cu bucatarie frantuzeasca, situat pe s...

Am plecat si nemancat si plin de grasime!Luna octombrie a ince...

1 comentarii

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

Secvente dintr-un film de artaNu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

3 comentarii

Un local boem cu o atmosfera cozyBohemia Tea House este o ceainar...

Cel mai prost pranz din memoria recentaBolta Rece a fost un restau...

4 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

1 comentarii

Bucataria Romaneasca e un fast-food cu autoservire in zona Calea Flore...

Pentru mulți, Bucătăria.localfood intră automat în categoria rest...

Bucharest Business Park este un complex de birouri unde am gasit doua...

Afiseaza
comentarii

Ei par multumiti cu ce au…

Am revenit la The Grill dupa exact un an. Locul e la fel cum il stiam, eu nu am observat diferente semnificative. Gratarele, de la care si-au pus numele, fara indoiala, tot acolo sunt, cu foc in ele. Terasa cu iazul e placuta, insa nu i-ar strica o renovare: s-au mai cojit peretii, pe ici, pe colo, paianjenii s-au inmultit, petuniile si alte plante stau sa se ofileasca…

Mancarea e cam la acelasi nivel ca data trecuta la The Grill. E buna, in general, e pregatita si muncita la ei in bucatarie, dar nu cred ca au un chef cu adevarat talentat, care sa faca mai mult de atat, chiar daca ar vrea. Serviciul a fost mai atent, chelnerii dezinvolti, siguri pe ei, inca necoplesiti de caldura. Clienti destui pe terasa, unii pareau obisnuiti ai locului. Preturile mari.

The Grill e un restaurant de proximitate, e pentru cei care vin la piscina la Clubul Francez. Nu cred ca si-a propus sa concureze frontal cu marile restaurante din Parcul Herastrau, de pilda, vecinii lor, pentru ca nu ar putea. (GB – iulie 2018)

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura

The Grill e restaurantul care a luat locul lui Le Bistro (fara „t”!) din Le Club, clubul de la Village Francais, acum 7 luni, mi-au spus cei de acolo. Pe site-ul Le Club (www.le-club.ro) restaurantul Le Bistro (fara „t”) apare in continuare, nu stiu de ce.

The Grill si-a pus ca subtitlu „meet & meat”, destul de inspirat si la obiect, o buna descriere sintetica. Am mai vazut si un W mare pe panourile cu numele restaurantului, si chiar si un W imens si decorativ la intrare, dar nu am reusit sa-i deslusesc intelesul sau legatura, mai ales ca The Grill nu pare sa aiba si un site pe Internet, in afara de cel de Facebook.

Tot pe Internet am vazut ca The Grill apartine unei vedete din televizor, Dani Otil, cred ca se ocupa cu lucruri mondene, din ce am citit si din ce poze am vazut cu el. Nu stiu daca a facut asta doar ca un simplu plasament financiar sau daca are si planuri legate de activitatea lui mondena cu The Grill, dar presupun ca e… (citeste tot)  (GB – iulie 2017)

Data actualizarii: 11/08/2019

The Grill  - Str. Aron Cotrus, nr. 20 (Village Francais)

  • Mihai :

    O experiență mediocră…..
    Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
    Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
    Trist…..si scump

  • Andrei Dima :

    Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.

  • A :

    …. insa am ajuns repede ma mana unui chelner ingusta ca o scandura insa foarte vioi

    • George Butunoiu :

      Multumesc pentru atentionare! Probabil ca mai sunt multe din astea, nu recitesc textul inainte de a-l publica… GB

  • Tanasoiu :

    La fasolea aceea tubulara ii zice „fideluta”. Dacă ați cere „tubulara” în piață, cine știe ce primiți!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close