Am revenit la The Grill dupa exact un an. Locul e la fel cum il stiam, eu nu am observat diferente semnificative. Gratarele, de la care si-au pus numele, fara indoiala, tot acolo sunt, cu foc in ele. Terasa cu iazul e placuta, insa nu i-ar strica o renovare: s-au mai cojit peretii, pe ici, pe colo, paianjenii s-au inmultit, petuniile si alte plante stau sa se ofileasca…
Mancarea e cam la acelasi nivel ca data trecuta la The Grill. E buna, in general, e pregatita si muncita la ei in bucatarie, dar nu cred ca au un chef cu adevarat talentat, care sa faca mai mult de atat, chiar daca ar vrea. Serviciul a fost mai atent, chelnerii dezinvolti, siguri pe ei, inca necoplesiti de caldura. Clienti destui pe terasa, unii pareau obisnuiti ai locului. Preturile mari.
The Grill e un restaurant de proximitate, e pentru cei care vin la piscina la Clubul Francez. Nu cred ca si-a propus sa concureze frontal cu marile restaurante din Parcul Herastrau, de pilda, vecinii lor, pentru ca nu ar putea. (GB – iulie 2018)
Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura
The Grill e restaurantul care a luat locul lui Le Bistro (fara „t”!) din Le Club, clubul de la Village Francais, acum 7 luni, mi-au spus cei de acolo. Pe site-ul Le Club (www.le-club.ro) restaurantul Le Bistro (fara „t”) apare in continuare, nu stiu de ce.
The Grill si-a pus ca subtitlu „meet & meat”, destul de inspirat si la obiect, o buna descriere sintetica. Am mai vazut si un W mare pe panourile cu numele restaurantului, si chiar si un W imens si decorativ la intrare, dar nu am reusit sa-i deslusesc intelesul sau legatura, mai ales ca The Grill nu pare sa aiba si un site pe Internet, in afara de cel de Facebook.
Tot pe Internet am vazut ca The Grill apartine unei vedete din televizor, Dani Otil, cred ca se ocupa cu lucruri mondene, din ce am citit si din ce poze am vazut cu el. Nu stiu daca a facut asta doar ca un simplu plasament financiar sau daca are si planuri legate de activitatea lui mondena cu The Grill, dar presupun ca e… (citeste tot) (GB – iulie 2017)
Pret mediu pe meniu: 144 lei (35 lei antreurile, 55 lei felurile principale)
Portii: medii
Criteriul
Jul-2018
Jul-2017
Mancare
8.50
8.33
Specifica bucatariei
8.5
8.5
Vita
Peste
8.5
8
Legume
8
Paste
8.5
Sosuri
8.5
Originalitate
8.5
8.5
Prezentare
8.5
8.5
Servicii
9.00
9.00
Rapiditate
8.5
10
Contact
9.5
9
Atentie la detalii
9
8
Ambianta
9.00
9.00
Exterior
9
9
Interior
9
9
Gradina
9
9
Bonusul evaluatorului
8.5
8.5
Nota finala
8.70
8.63
Criteriul
Jul-2018
Mancare
8.50
Specifica bucatariei
8.5
Vita
Peste
8.5
Legume
Paste
Sosuri
8.5
Originalitate
8.5
Prezentare
8.5
Servicii
9.00
Rapiditate
8.5
Contact
9.5
Atentie la detalii
9
Ambianta
9.00
Exterior
9
Interior
9
Gradina
9
Bonusul evaluatorului
8.5
Nota finala
8.70
Satul Francez / Le Village Francais in jurul restaurantului The Grill
Data actualizarii: 11/08/2019
The Grill - Str. Aron Cotrus, nr. 20 (Village Francais)
O experiență mediocră…..
Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
Trist…..si scump
Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Comentarii (5)
O experiență mediocră…..
Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
Trist…..si scump
Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.
…. insa am ajuns repede ma mana unui chelner ingusta ca o scandura insa foarte vioi
Multumesc pentru atentionare! Probabil ca mai sunt multe din astea, nu recitesc textul inainte de a-l publica… GB
La fasolea aceea tubulara ii zice „fideluta”. Dacă ați cere „tubulara” în piață, cine știe ce primiți!